Kraj 2022. godine iskoristili smo da naše čitateljice pitamo koji je po njihovom mišljenju najbolji novi parfem koji se pojavio na tržištu u godini na izmaku,

Od 15 ponuđenih mirisa koji su našli svoje mjesto na policama parfumerija u posljednjih 12 mjeseci jedan parfem odnio je uvjerljivu pobjedu. To je YSL Libre Le Parfum.

Libre Le Parfum predstavlja eksploziju mirisa u bočici i to je najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre.

U ovu su odvažnu novu verziju mirisa vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Konkretno, glavu ovog aromatičnog parfema čine mandarina , đumbir i šafran, u srcu su bergamot, cvijet naranče i ljekovita lavanda dok su u bazi bourbon vanilija, vetiver i med. Najpikantnija interpretacija kultnog mirisa u kratkom roku je dobila vojsku obožavateljica.

Dame koje su već isprobale miris kažu da je jedan od onih na račun kojih se cijeli dan dobivaju komplimenti. Opisuju ga i savršenim mirisom za hladniji dio godine. Jednostavno je lijep, kažu obožavateljice mirisa, a čini se da su među njima i broje čitateljice našeg portala.

Dajte glas svojem mirisnom favoritu: 15 najboljih novih parfema u 2022. godini Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Prada Paradoxe Maison Francis Kurkdjian 724 +12 Lancome Oui, La Vie est Belle

10 savršenih parfema za doček Nove godine Chanel Coco Mademoiselle Far Away Beyond, Avon YSL Black Opium Eau de Parfum Extreme +7 Chanel Coco Mademoiselle Intense

U trenutku pisanja ovog teksta od ukupno 2645 glasova u našoj anketi, njih 653 otišlo je upravo za novu verziju kultnog mirisa YSL Libre.

Yves Saint Laurent Libre Yves Saint Laurent Libre (Foto: YSL)

Jeste li vi dali glas svom miljeniku?

Ankete

(9461) Najbolji novi miris po mom mišljenju je...

rezultati povratak glasova5396
rezultati

 

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju