Kraj 2022. godine iskoristili smo da naše čitateljice pitamo koji je po njihovom mišljenju najbolji novi parfem koji se pojavio na tržištu u godini na izmaku,

Od 15 ponuđenih mirisa koji su našli svoje mjesto na policama parfumerija u posljednjih 12 mjeseci jedan parfem odnio je uvjerljivu pobjedu. To je YSL Libre Le Parfum.

Libre Le Parfum predstavlja eksploziju mirisa u bočici i to je najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre.

U ovu su odvažnu novu verziju mirisa vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Konkretno, glavu ovog aromatičnog parfema čine mandarina , đumbir i šafran, u srcu su bergamot, cvijet naranče i ljekovita lavanda dok su u bazi bourbon vanilija, vetiver i med. Najpikantnija interpretacija kultnog mirisa u kratkom roku je dobila vojsku obožavateljica.

Dame koje su već isprobale miris kažu da je jedan od onih na račun kojih se cijeli dan dobivaju komplimenti. Opisuju ga i savršenim mirisom za hladniji dio godine. Jednostavno je lijep, kažu obožavateljice mirisa, a čini se da su među njima i broje čitateljice našeg portala.

Dajte glas svojem mirisnom favoritu: 15 najboljih novih parfema u 2022. godini Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Prada Paradoxe Maison Francis Kurkdjian 724 +7 Chanel Paris-Paris

U trenutku pisanja ovog teksta od ukupno 2645 glasova u našoj anketi, njih 653 otišlo je upravo za novu verziju kultnog mirisa YSL Libre.

Yves Saint Laurent Libre Yves Saint Laurent Libre (Foto: YSL)

Jeste li vi dali glas svom miljeniku?

Najbolji novi miris po mom mišljenju je...

glasova:

 

 



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju