Vjenčanja su jedna od omiljenih tema naših čitateljica, neovisno o tome koji je aspekt te ceremonije u pitanju. Međutim, najviše pažnje uvijek izazovu vjenčanice, pogotovo kada se radi o modelima u kojima se u daju poznate dame.

Galerija Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić oženili su se 2018. Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere +4 Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere

I na hrvatskoj javnoj sceni imali smo priliku vidjeti razne zanimljive vjenčanice koje se i danas pamte, a u jednoj anketi zamolili smo vas da odaberete onu koja je vama najljepša.

Po mišljenju naših čitateljica, u najljepšoj haljini udala se Franka Batelić. Hrvatska glazbenica (a odnedavno i poduzetnica koja je pokrenula beauty brend Frankly good) udala se za nogometaša Vedrana Čorluku 2018. godine.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Sudbonosno da izgovorila je u predivnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herrere. Franka je za sebe odabrala model iz njezine bridal kolekcije za proljeće 2017. godine.

Martina Tomčić 2003. godine u neobičnoj i baš efektnoj vjenčanici Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima

Izgledala je kao princeza iz bajke u haljini s čipkastim korzetom i voluminoznim donjim dijelom ukrašenim vezenim detaljima. Vrlo romantičan završni dojam dodatno je naglasio dugačak veo s čipkastim rubom.

Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere (Foto: Matija Djanjesic/Cropix)

Obuća je vrlo važna stvar prilikom osmišljavanja mladenkina stajlinga jer cipele koje će ona nositi prije svega moraju biti udobne. Franka je odabrala i udoban i lijep model, sandale otvorenih prstiju sa stabilnom blok-potpeticom.

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Borna Filic/Pixsell)

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine +3 Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine

Prisjetite se raskošne i romantične vjenčanice Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić +1 Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić u braku su od 2006.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju