Jučer je održana 31. dodjela Porina, najvažnije hrvatske diskografske glazbene nagrade. Vojko V osvojio je nagradu za album godine sa svojim izdanjem "Dvojko", ujedno proglašenim i najboljim albumom hip hop glazbe.

Galerija Martin Kosovec, Nataša Janjić Medančić i Baby Lasagna na Porinu Nataša Janjić Medančić na Porinu Anja Šovagović-Despot i Nataša Janjić Medančić na Porinu +2 Nataša Janjić Medančić

Porina za pjesmu godine osvojila je grupa Let 3 koja je kući otišla i s nagradom za najbolji album alternativne glazbe. Porina u kategoriji najbolje ženska vokalna izvedba osvojila je Natali Dizdar, a nagradu za najbolju mušku vokalnu izvedbu osvojio je Filipu Rudan.

Martin Kosovec, Nataša Janjić Medančić i Baby Lasagna na Porinu Martin Kosovec, Nataša Janjić Medančić i Baby Lasagna na Porinu (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

Na dodjelu su došle i brojne poznate osobe s hrvatske javne scene, a među njima je bila i Nataša Janjić Medančić.

Predivna splitska glumica plijenila je pažnju odličnom odjevnom kombinacijom u kojoj je vizualno dominirala crvena haljina.

Već smo u nekoliko navrata pisali o popularnosti crvene boje koja se smatra jednim od najvećih modnih trendova u 2024. godini, a crvena haljina jedan je od najtraženijih komada.

Nataša Janjić Medančić na Porinu Nataša Janjić Medančić na Porinu (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

Nataša je za ovu prigodu odabrala slip model satenskog finiša koji je kombinirala s elegantnim crnim sakoom i crnim salonkama ukrašenim mašnom.

Torbica brenda Zara inspirirana modelom Sardine modne kuće Bottega Venetta Torbica brenda Zara inspirirana modelom Sardine modne kuće Bottega Venetta (Foto: Zara)

Iako se najavljivao kraj njihove vladavine, mini torbice i dalje su prisutne u kombinacijama trednseterica pa im popularnost ne pada. I Nataša je na dodjelu došla s minijaturnom torbicom koju potpisuje Zara.

U pitanju je vrlo efektan model s metalnom ručkom napravljen od lakirane umjetne kože, inspiriran torbom Sardine modne kuće Bottega Venetta.

Torba Sardine modne kuće Bottega Venetta Torba Sardine modne kuće Bottega Venetta (Foto: Bottega Veneta)

Daria Lorenci Flatz: Traperice iz Zare koje tako dobro izgledaju uz štikle Daria Lorenci Flatz na eventu portala zadovoljna.hr Daria Lorenci Flatz u trapericama iz Zare Panelisti na eventu Vrijeme je ZA mene +1 Daria Lorenci Flatz

Severina: Kultna torba u sjeni vatrenog kompleta koji krade poglede na svakom koraku Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Trifunović Severina u kompletu brenda Zara +4 Torbica Lady Dior modne kuće Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju