Mlada organizatorica vjenčanja, Chantal Holik, iz dana u dan privlači sve više stranaca u Lijepu Našu koji na nekoj od naših čarobnih destinacija žele izreći sudbonosno da. Zahvaljujući znanjima stečenim na Zadovoljna akademiji, svoj blog pretvorila je u vrlo uspješan posao.

Galerija Zadovoljna akademija - 1 Zadovoljna akademija - 2 Zadovoljna akademija - 3 +0 Tihana Korać, urednica portala zadovoljna.hr

Odmah me zaintrigiralo jer je to bio program za žene poduzetnice i za područje digitalnog marketinga o kojem ja, nažalost, nisam u tom trenutku znala baš ništa, a bio mi je potreban za ono što sam naumila sa svojim blogom, priznala je Chantal Holik.

Nekadašnja učenica danas je mentorica Zadovoljna akademije koja će svoja znanja i vještine prenijeti polaznicama šeste generacije.

Chantal Holik Chantal Holik: Nakon povratka iz Irske pokrenula vlastiti posao i danas inspirira mlade i iz puno uređenijih država od naše

Da mi je netko rekao prije šest godina da će naša edukacija pomoći nekome pokrenuti svoj biznis i kasnije prenositi ta znanja drugima, čak i svi mi koji smo bili srcem i dušom u tom projektu pomislili bismo da je to nemoguće. To pokazuje da kada vjeruješ u svoj projekt i svoje ideje i kada ne odustaješ, otvore se vrata za koja nisi ni znao da postoje, kaže glavna urednica portala zadovoljna.hr, Tihana Korać.

Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr Tihana Korać, urednica portala zadovoljna.hr (Foto: Zadovoljna.hr)

U posljednjih pet godina za edukacije Zadovoljna akademije prijavilo se više od 13 tisuća žena iz cijele Hrvatske, a njih 150 dobilo je priliku za stjecanje novih znanja i vještina.

Na popisu edukacija šeste sezone nalaze se tečajevi iz područja digitalnog marketinga, dizajna, knjigovodstva te tečajevi za EU fondove putem kojih je moguće ostvariti priliku za besplatno financiranje projekata. Čitateljice portala moći će se prijaviti i za tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog i francuskog jezika.

dr. Ajla Pidro "Imate pet minuta!": Priča o mladoj liječnici koja je nakon otkaza i pandemije krenula ispočetka

I ove se godine Zadovoljna akademija obraća ženama iz cijele Hrvatske, bez obzira na njihovu dob, trenutno zanimanje i interese, napominje Tihana Korać.

Prijave za Zadovoljna akademiju otvorene su do 2. listopada, a 7. listopada objavit će se imena dobitnica. Više informacija o ovom projektu i obrazac za prijavu možete pronaći na našem portalu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju