Nakon 20-mjesečnog čekanja započela je osma, finalna sezona "Igra prijestolja", koja se djelomično snimala i na atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj.

Galerija Nekad i sad: Glumci serije Igra prijestolja - 5 Nekad i sad: Glumci serije Igra prijestolja - 4 Nekad i sad: Glumci serije Igra prijestolja - 9 +6 Maisie Williams

Obožavatelji ove dramske serije s fantastičnim elementima snimljenima prema književnom predlošku Georgea R. R. Martina napokon će dobiti svoj rasplet, ali i odgovore na pitanja – tko će zasjesti na tron, hoće li dobro pobijediti zlo te hoće li svijetom vladati Neživi.

Prva epizoda serije emitirana je 17. travnja 2011. godine na televizijskoj mreži HBO. Ne samo da je momentalno privukla višemilijunsku publiku diljem svijeta već je dobila i izvrsne kritike struke.

Ryan Phillippe i Freddie Prinze Jr. Bili su pravi ljepotani! Kako danas izgledaju zvijezde omiljenih "teen" filmova iz 90-ih?

"Igra prijestolja" jedna je od najnagrađivanijih serija na Emmyjima svih vremena, a osvojila je i mnogobrojne druge nagrade – od Zlatnih globusa preko MTV nagrada do BAFTA-e. Upisana je čak i u Guinnessovu knjigu rekorda kao serija koja se najviše ilegalno skidala u svijetu 2015. godine ili kao najpopularnija serija 2016. godine.

Nekad i sad: Glumci serije Igra prijestolja - 4 Kit Harington (Foto: Getty Images)

Najveće zvijezde postali su pak njihovi glavni glumci – posebice Petar Dinklage, Emilia Clarke i Kit Harington. Koliko su se zvijezde "Igre prijestolja" promijenile u odnosu na prvu sezonu, provjerite u našoj fotogaleriji.

Kako je izgledalo 10 slavnih dama prije nego što su upoznale holivudske stiliste? Nekad i sad: Slavne dame - 4 Nekad i sad: Slavne dame - 2 Nekad i sad: Slavne dame - 5 +6 Nekad i sad: Slavne dame - 8

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju