Pjevačica Nina Badrić na Instagramu je opisom ispod posljednje objave dala do znanja koliko joj znači prijateljica koju zove neprocjenjiva Minka.

Galerija Nina Badrić Jakna brenda Mercer Tenisce Adidas EQT Gazelle +1 Torba modne kuće Saint Laurent, model Icare

Na objavljenoj fotografiji njih dvije poziraju u ležernim izdanjima, a Ninina maksimalno udobna kombinacija spoj je istovremeno ležernih i trendi komada.

Gornji dio kombinacije čini sivi hoodie preko kojeg pjevačica nosi bordo jaknu brenda Mercer. Sjajna satenska bomber-jakna ima stegnute rukave i rub, ukrašene svijetlom prugom, dok je na prednjem dijelu ispisano ime brenda.

Donji dio kombinacije čine bijele hlače koje se vežu u struku, a Nina je podvrnula nogavice, pa su još više do izražaja došle njezine tenisice koje je nemoguće ne primijetiti. Radi se o modelu EQT Gazelle brenda Adidas s detaljima u mornarsko plavoj, zlatnoj i žutoj boji.

Dok je originalni model bio reklamiram kao tenisica za trčanje, ova verzija koja je na tržištu od 2019. godine prilagođena je svakodnevnim street style kombinacijama.

Pjevačica je izdanje upotpunila torbom brenda Saint Laurent koja je često dio njezinih kombinacija. Radi se o maksi modelu Icare, koji je zapravo prostrana torba za šoping ukrašena prepoznatljivim monogramom brenda. Nakon pojavljivanja na tržištu 2022. godine torba je brzo postala jedan od najtraženiijih modela u koji su se zaljubile brojne trendseterice.

Nina Badrić sa samo dva komada složila je kombinaciju u kojoj izgleda božanstveno Nina Badrić Nina Badrić u crvenom Atraktivno izdanje Nine Badrić +5 Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou

Nina Badrić u štiklama koje bi probudile i najobičniju kombinaciju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić u crvenom +5 Nina Badrić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju