Ako svoj dom želite urediti u proljetnom duhu, a ne želite pretjerano eksperimentirati, vaza s cvijećem je najbolje rješenje. Taj mali, a efektni dodatak podiže svaki prostor i u njega unosi dozu topline i svježine.

Galerija Vaza s Temua Vaza s Temua Vaza s Temua +0 Temu, 2,23 eura

Kao što priroda mami naša osjetila vjesnicima proljeća, slična je situacija i na stranicama internetskih trgovina. Svako godišnje doba sa sobom donosi i razne sitnice koje bismo rado kupili, a proljeće u prvi plan stavlja šarolike ukrase, a posebno vaze.

Za sve one koji baš vole cvijeće i vaze, a ne žele potrošiti cijelo bogatstvo, Temu je odličan izbor. Na stranicama te internetske trgovine možemo pronaći baš sve – od igle do lokomotive, ali jedna je efektna vaza privukla pažnju brojnih kupaca i zaradila same petice.

Vaza s Temua Temu, 2,23 eura (Foto: Temu)

Radi se o nordijskoj posudi za cvijeće koja dolazi u čak tri boje – nježnoj ružičastoj, plavoj i bijeloj, a posebna je po jednostavnoj vrpci. Odličan je dodatak dnevnom boravku, spavaćoj sobi pa i kupaonici, a savršen je dodatak i za proljetna (ili ljetna) vjenčanja.

Izrađena je od plastike, a veličina je optimalna, napominju zadovoljni korisnici. Baš je šik, predivan proizvod, divna mala vaza – samo su neki od komentara na stranicama te internetske trgovine.

Vaza s Temua Temu, 2,23 eura (Foto: Temu)

Ako vam se svidjela efektna vaza s vrpcom možete je pronaći na stranicama internetske trgovine Temu, a za jedan primjerak treba izdvojiti 2,23 eura.

Vaza s Temua Temu, 2,23 eura (Foto: Temu)

Simpatična proljetna vaza u obliku jagode ublažit će iščekivanje omiljenog voća Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura +1 Temu.com, 12,78 eura Keramička vaza u obliku torbe tako je dobar (modni) dodatak domu AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR +3 AliExpress, 10,64 EUR Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju