Čim zatopli i krenu prva cvjetna proljetna šarenila, počnemo nestrpljivo očekivati najomiljeniji plod toga godišnjeg doba – jagode.

Voće koje se toliko dobro uklapa u različite deserte i svojom svježinom podigne svaku slasticu jednako je atraktivno i svojim oblikom.

I dok one koje trenutno možemo pronaći u dućanima ne mogu zamijeniti one prave za koje ćemo se morati strpjeti još dobra tri mjeseca, svoju ljubav prema sočnim i slatkim jagodama možemo pokazati kupnjom predmeta u obliku ovog svima dragog voća. Razigrat će prostor, izgledati zanimljivo, romantično i baš posebno.

Jedna od takvih dekoracija koja nam je zapela za oko je originalna i upečatljiva ručno rađena vaza koja svojim izgledom podsjeća na veliku jagodu. Pronašli smo je na Temu.com, a dolazi u trima bojama – crvenoj, roza i zelenoj, sve tri nadopunjavaju vjerno napravljene crne sjemenke.

Temu.com, 12,78 eura Temu.com, 12,78 eura (Foto: Temu.com)

Rađena je od visokodekorativne smole, a njezin je izgled toliko šarmantan da je nemoguće ne zaljubiti se u nju na prvi pogled. Ovisno o tome želite li nešto smireniji dojam, možete se odlučiti za roza ili zelenu varijantu, dok je ona crvena najsličnija pravoj jagodi i privući će najviše pogleda.

Visoka je 12.4 cm, široka 12.7., a to znači da nije jedna od onih nezgrapnih vaza koje zauzmu pola stola i onda ne znate kamo biste s tanjurima pa može biti sjajna dekoracija i prilikom obiteljskih obroka ili druženja.

Ne znamo je li nam ljepše zamisliti zelenu vazu u kombinaciji s ružama nježnih boja, roza s narcisama ili tulipanima ili crvenu s crvenim, jarko ružičastim ružama ili božurima.

Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura (Foto: Temu.com)

Za ovu ćete vazu na Temu morati izdvojiti 12,78 eura, a s kojim god ju cvijećem spojili, dobit ćete unikatnu proljetnu kreaciju koja izgleda toliko dobro i privlačno da ćete uz miris cvijeća moći zamisliti i miris sočnih i domaćih jagoda.

Keramička vaza u obliku torbe tako je dobar (modni) dodatak domu AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR AliExpress, 10,64 EUR +3 AliExpress, 10,64 EUR

Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave Vaza s AliExpressa u obliku glave +5 Vaza s AliExpressa u obliku glave

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju