Zagrebački Cat Caffe definitivno je jedno od najšarmantnijih mjesta u gradu jer njihova mašta ne poznaje granice. S obzirom na sezonu i društvene trendove oni svojim vjernim posjetiteljima pripremaju fantastična iznenađenja u obliku ukusnih napitaka.

Galerija Kokteli Anime ponuda u Cat Caffeu Anime ponuda u Cat Caffeu +6 Anime ponuda u Cat Caffeu

Od tematskih pića inspiriranih s Barbie, preko najpoznatijeg čarobnjaka Harryja Pottera pa sve do ljetnih izdanja s okusom mora, ovo kultno mjesto zna kako privući pažnju fenomenalnim kombinacijama okusa.

Osim jesenske ponude koja dolazi u obliku dužih i kraćih kava sa začinjenom bundevom, tople čokolade, koktela i pite od jabuka, Cat Caffe je ponovno popratio najveće kulturne trendove i ukomponirao ih u svoju ponudu.

Nedavno je na Netflixu izašla serija One Peace koja je srušila sve rekorde gledanosti. Radi se o japanskoj manga seriji koju je napisao i ilustrirao Eiichiro Oda. Anime su, dakle, pretvorili u igranu seriju i oduševili i male i velike.

Anime ponuda u Cat Caffeu Anime ponuda u Cat Caffeu (Foto: Cat Caffe)

Anime je zbog toga ponovno doživio veliku slavu, a u tom je svijetu ipak najveća faca poznati Studio Ghibli. Moj susjed Totoro, jedan od najpoznatijih crtića ovog studija i jedan od onih koji su inspirirali Cat Caffe na ovaj zanimljivi pothvat.

Poželjeli smo da možemo pretočiti sve likove i mjesta u inspiraciju za naša pića, ali to nije bilo moguće, stoga smo se teško odlučili za ovih par, napisali su na društvenim mrežama i objavili fotografije primamljivih napitaka.

Anime ponuda u Cat Caffeu Anime ponuda u Cat Caffeu (Foto: Cat Caffe)

Od toplih napitka gosti će moći uživati u Glitter Cappuccinu - sa Totorom, Susuwatarima ili No-Faceom likovima, Totoro Latteu, sa orašastim okusom kave te opcionalnim Bailey's likerom, sa šlagom i ukrasima na vrhu, te Hot Ponyo piću - toplom mlijeku sa sirupom od šećerne trske i cimetom te prigodnim dekoracijama baš kao iz Ponyo filma.

Tu su i tri prigodna koktela, jedan bolji od drugoga.

Baron se sastoji od vodke, blue curacao sirupa, sirupa od grejpa, soka od naranče, šljokica, šećernih ukrasa i voća, Secret Garden sastoji se od gina, likera od bazge, spritea, sirupa od bijele breskve, krastavaca, jestivog cvijeća i još zanimljivih okusa koje vrijedi isprobati, a No Face koktel sadrži tekilu i liker od ljubičice. 

Anime ponuda u Cat Caffeu Anime ponuda u Cat Caffeu (Foto: Cat Caffe)

Jeste li za Barbieccino ili Ken latte? U zagrebačkom Cat Caffeu počeo Barbie mjesec Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 7 Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 8 Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 5 +5 Barbie mjesec u Cat Caffeu Zagreb - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju