Naši nogometaši pripremaju se za novi izazov na Europskom nogometnom prvenstvu, a osim svojim izgledom i vještinama s loptom, pozornost privlače i frizurama. Neki klasičnim, a neki nešto odvažnijim.

Galerija Marko Pjaca Andrej Kramarić vjeran je kratkoj kosi Marcelo Brozović nosi kratku frizuru koja je sve, samo ne dosadna +7 Bruno Petković svoju je bujnu kosu sa strane izbrijao

Nogometaši često vole nositi upečatljive i zanimljive frizure, a za tim trendom ne zaostaju ni hrvatski reprezentativci, koji na Europskom nogometnom prvenstvu očekuju prvu pobjedu i što bolji plasman. Najveći hit među redovima našeg tima kratka je kosa izbrijana sa strane, ali ne nose je svi na isti način.

Jedan od sasvim sigurno najvećih ženskih miljenika Joško Gvardiol ima frizuru blago obrijanu sa strane, a njegova gusta tamnosmeđa kosa valovita je i čvrsta. Ivan Perišić također nosi frizuru izbrijanu sa strane, ali njegove su kovrče nešto kraće i ukroćenije.

Joško Gvardiol ima gustu i bujnu kosu Joško Gvardiol ima gustu i bujnu kosu (Foto: Profimedia)

Modernu kratku frizuru nosi i Marko Pjaca, ali on se ne može pohvaliti valovitom kosom pa je njegova frizura klasičnija.

Dužoj su kosi vjerni kapetan Luka Modrić, Borna Sosa i Domagoj Vida, a dok Luka i Borna nose traku oko kose, Domagoj radije nosi rep ili punđu.

Borna Sosa voli dužu frizuru Borna Sosa voli dužu frizuru (Foto: Profimedia)

Uredna i skroz podšišana frizura odlično stoji Mateu Kovačiću, a za sličan se stil odlučio i Nikola Vlašić.

Andrej Kramarić vjeran je kratkoj kosi Andrej Kramarić vjeran je kratkoj kosi (Foto: Cropix / Ante Čizmić)

U galeriji koju smo vam pripremile uživajte u pogledu na naše zgodne nogometaše, a u anketi ispod recite nam tko je vlasnik najbolje frizure ove generacije Vatrenih.

Koji hrvatski reprezentativac ima najbolju frizuru?

glasova:

Marcelo Brozović nosi kratku frizuru koja je sve, samo ne dosadna Marcelo Brozović nosi kratku frizuru koja je sve, samo ne dosadna (Foto: Profimedia)

Velika anketa: Glasajte i odaberite najzgodnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena Slaven Zambata s fotografijom legendarne zlatne Dinamove momčadi koja je osvojila Kup velesajamskih gradova Slaven Zambata Zlatko Cico Kranjčar +10 Zlatko Cico Kranjčar

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju