Traperice su neizostavan dio gotovo svake garderobe. Volimo ih jer se lako kombiniraju, nosive su u gotovo svim prigodama i uvijek izgledaju dobro.

Galerija Mango, 39,99 eura C&A, 25,99 eura Stradivarius, 17,99 eura +5 Zara, 25,95 eura

No ponekad čak i s omiljenim trapericama dođe do zasićenja, pa se okrećemo alternativama.

Svima željnima promjene možda pomognu savjeti modne urednice sa stranice WhoWhatWear kojoj su također dosadile traperice, pa je izdvojila osam alternativa na koje se oslanja ovo proljeće.

1. Finjak hlače

Fino krojene hlače uvijek su odlična zamjena za traperice. Jednako su svestrane, a svakom izdanju donose dozu uglađenosti.

2. Hlače širokih nogavica

Malo moderniji odabir bit će ultrapopularne hlače širokih nogavica. Bez obzira na to odaberete li jednobojni model ili omiljene hlače na prugice, nećete pogriješiti.

3. Suknje ravnog kroja

Elegantne suknje ravnog kroja odličan su odabir za proljeće. Ako ih želite nositi kao dio ležerne kombinacije, uparite ih s običnom majicom kratkih rukava, a za elegantnije izdanje birajte bluze i košulje.

4. Slip suknje

Satinirane suknje posljednjih su nekoliko sezona osvojile brojne zaljubljenice u modu kao svestrani komad koji se tako lako kombinira i uvijek izgleda divno.

5. Lanene hlače

Topliji dani na scenu vraćaju lan, a lanene hlače uvijek su dobar odabir. Lagane su, jednostavne, prozračne i prekrasne i zato imaju vojsku obožavateljica.

6. Maksi suknje

Ove godine u trendu su duge suknje koje izgledaju divno u različitim kombinacijama i stvorene su za proljeće.

7. Mini plisiranje suknje

Tu je i opcija za ljubiteljice mini komada. Plisirane mini suknje bit će moderan dodatak svakoj garderobi.

8. Tajice

I na kraju tu su tajice, nenametljivi komad koji izgleda fantastično u kombinaciji s predimenzioniranim košuljama i blejzerima.

Komadi s popisa iz trenutačne ponude trgovina čekaju vas u galeriji na početku teksta.

Špica se crveni: Kako Zagrepčanke kombiniraju najpopularniju boju u 2024. godini? Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 1 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 2 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 3 +16 Crvena boja u street style izdanju sa zagrebačke špice - 4

15 modela traperica koje će ove godine biti u prvom planu s.Oliver, 59,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura Stradivarius, 25,99 eura +12 H&M, 20,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju