Modni znalci redovito nas obasipaju informacijama o novim trendovima i svojim predviđanjima o tome što će se najviše nositi u nadolazećim sezonama. Neki od tih trendova uistinu steknu mnogo obožavateljica i postanu neizostavni dio ženske garderobe, a neki ipak ne zažive u street style kombinacijama i padnu u zaborav.

Galerija Street style kombinacije sa zagrebačke špice Street style kombinacije sa zagrebačke špice - 4 Street style kombinacije sa zagrebačke špice - 8 +5 Street style kombinacije sa zagrebačke špice - 5

Odlučili smo provjeriti koji su odjevni komadi popularni među domaćim ljubiteljicama mode ove jesensko-zimske sezone. Na temelju viđenog zaključili smo kako naše dame jako vole klasične komade i dodatke koji su nosivi u većini prigoda i lako se kombiniraju.

Naravno, to ne znači da u njihovom ormaru nema mjesta i za trendi odjeću pa tako često razigraju svoja izdanja upečatljivijim komadima ili pak moderniziranim varijantama onih klasičnih.

Listopad je označio povratak jesenske odjeće u naše ormare, a jedan od neizostavnih jesenskih komada definitivno je i baloner.

Svevremenski bež model u svoju kombinaciju uvrstila je urednica i spisateljica Zora Bjelousov koja je šik izdanjem plijenila pažnju na zagrebačkoj špici. U njezinoj kombinaciji našla se i karirana minisuknja koja upravo ove sezone doživljava renesansu zahvaljujući poznatim modnim kućama koje su je uvrstile u svoje kolekcije za jesen/zimu 2018. godine.

Street style kombinacije sa zagrebačke špice - 1 Urednica i spisateljica Zora Bjelousov (Foto: Slaven Janđel)

Baš kao i listopad, i studeni je bio vrlo promjenjiv pa smo umjesto u toplim kaputima puno vremena provodili u laganijim jaknama. Među najpopularnijima definitivno su kožnati modeli u raznim varijantama. Kulerica iz Zagreba tako je nosila kožnatu jaknu sa zakovicama, a osim jaknom zanimanje je izazvala i svojim prijevoznim sredstvom.

Street style kombinacije sa zagrebačke špice - 3 Kulerica iz Zagreba u kožnatoj jakni sa zakovicama (Foto: Slaven Janđel)

Kada su u pitanju hlače, Hrvatice su vjerne - trapericama. Osim "skinny" modela, ove sezone viđamo i retro traperice koje se uvijek isplati imati u svom ormaru te udoban model koji može nadmašiti "skinny" traperice.

Prosinac je napokon sa sobom donio hladnije vrijeme primjereno dobu godine pa su kombinacijama zavladali kaputi. Prva dama zagrebačkog Adventa očarala je turiste u krznenom kaputu i tako donijela dašak starog Hollywooda na špicu, a osim modela s krznom ove jesensko-zimske sezone popularni su i takozvani "teddy bear" kaputi.

U galeriji pogledajte još kombinacija sa zagrebačke špice.

Street style kombinacije sa zagrebačke špice - 2 Prva dama zagrebačkog Adventa (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju