Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i 'modno osvješten' način upoznat ćemo svakog od znakova u jednom drugačijem svjetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo - donosimo vam svaki mjesec, a u srpnju otkrivamo kakve su žene Lavovi

Kao što je lav kralj životinja, žena Lavica kraljica je horoskopa
Kao što je lav kralj životinja, žena Lavica kraljica je horoskopa Foto: Guliver/Thinkstock
Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete Lavicu primijetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh, a njena samouvjerenost "frca" na sve strane.

Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava biti u centru pažnju što joj i lako uspijeva biti. Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoje "pandže" i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha te voli pobjeđivati, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosjetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobjedama.

Seks & veze
Neovisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera s kojim dijeli te osobine. Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvijek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donje rublje kao i preuzimanje vodstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi probati sve, a vlastiti i partnerov užitak jednako su joj važni. Dijelovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kralješnica, leđa i srce zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strijelcima i Vagama.

Prijateljstvo
Zahvaljujući svojoj toploj osobnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji nerijetko su i njeni "obožavatelji", ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli ugađati i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće iznevjeriti i uvijek će biti uz njih, oprostit će im sve osim – izdaje.


Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature te kraljevskog držanja i nastupa. Uvijek djeluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli ukrasiti nakitom i drugim modnim dodacima kao i odjećom žute i narančaste boje.

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, puna života, rođeni vođa - takva je žena Lav

Stil
Voli se isticati u žutoj i narančastoj, ali boja koja će je 'katapultirati' u centar pažnje je zlatna, epitom svega što Lavica voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odjeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli nositi stvari koje nitko drugi nema.

Uspješno 'isfurava' najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira te savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem te 'statement' ogrlica od svjetlucavih kamenčića.

Stil kupovine
Vidjeti Lavicu samu u kupovini rijedak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savjete već da joj komplimentiraju. U kabini zadovoljno će se ogledavati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštat će sa svih strana.

J. Lo., Charlize Theron i Jennifer Lawrence bombastične u zlatnoj i žutoj, omiljenim bojama Lavica
J. Lo., Charlize Theron i Jennifer Lawrence bombastične u zlatnoj i žutoj, omiljenim bojama Lavica Foto: Guliver/Cover Images


Stilska ikona

Žena Lav rođena je diva baš poput pjevačice i glumice Jennifer Lopez koja 24. srpnja slavi 46. rođendan. Ova bombastična Lavica je poput vina – što je starija to bolje izgleda. Gdje god se pojavi 'ukrade show', a njene odjevne kombinacije dugo se pamte (sjetimo se kultne zelene haljine s dekolteom do ispod pupka koju je nosila 2000. na dodjeli Grammyja). Crvenim tepisima često hoda u haljinama do poda ukrašenima dragim kamenjem, što je također tipično za Lavicu.

U dramatičnim kreacijama viđamo i druge slavne Lavice, glumice Charlize Theron i Jennifer Lawrence. Pripadnice znaka koje svojim stilom redovito privlače pažnju su i glumice Sandra Bullock, Halle Berry, Mila Kunis i Helen Mirren te najslavnija Lavica, Madonna.

Parfem Lavice mora biti jak, sladak i divan te sadržavati marelicu, ylang ylang i jasmin. Nepogrešiv izbor bit će parfem 'Roberto Cavalli', Versace 'Yellow Diamond' i Chanel 'Coco Mademoiselle'.