Nastavak knjige "P.S. Volim te" naziva "Postscript" tek je pušten u prodaju, a autorica Cecelia Ahern već je potvrdila da će se po njoj snimati i nastavak popularnog filma.Osim toga, rekla je i da je glumica Hillary Swank pristala glumiti i u filmskoj adaptaciji nove knjige.

Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, književnica je rekla da je holivudska glumica bila među prvim osobama koje su joj se javile nakon što je najavila novu knjigu.

Bila je jako uzbuđena, htjela je pročitati knjigu i rekla je da će me podržati na bilo koji način. Zatim je pročitala knjigu i rekla mi 'Želim snimiti ovaj film', ispričala je autorica.

Iako će se film snimati, obožavatelji će morati još neko vrijeme pričekati na njegov izlazak jer još nema ni redatelja ni scenarista. Ipak, jedina stvar koja je najvećim fanovima bitna je da da i Gerard Butler pristane glumiti Gerryja.

U knjizi Postscript radnja se događa sedam godina nakon Gerryjeve smrti i šest godina nakon što je Holly pročitala njegovo zadnje pismo.

Nakon što je gostovala u podcastu u kojem je pričala o Gerryjevoj smrti, Holly prilazi skupina smrtno bolesnih osoba koje su nadahnute njezinom pričom. Nazivaju se klubom P.S. Volim te i žele da im upravo ona pomogne napisati pisma za njihove najmilije, slična onima koje je njoj ostavio preminuli suprug.

To znači da se Holly opet moram prisjetiti tuge i ljubavi prema Gerryju što, naravno, vrati određena sjećanja, i dobra i loša.