Penélope Cruz ponovno je modno zasjala, ovoga puta u kreaciji cvjetnog uzorka koja nepogrešivo zaziva tople proljetne dane.

Galerija Posebno se istaknula glumičina nova frizura Penélope Cruz na dodjeli nagrada Goya Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji +2 Penélope Cruz i Pedro Almodóvar na dodjeli nagrada Goya

Ovog je vikenda u španjolskom Valladolidu održana 38. ceremonija dodjele nagrada Goya koju dodjeljuje Akademija kinematografskih umjetnosti i znanosti Španjolske.

Jedna od najelegantnijih i najupečatljivijih dama na crvenom tepihu bila je Penélope Cruz, a za ovu svečanu priliku odabrala je usku dugu haljinu s naramenicama u cijelosti izvezenu motivima ruža i jagoda u nijansama ružičaste, crvene i plave na crnoj podlozi, ukrašenu suknjom od crnog tila.

Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji (Foto: Profimedia)

Kreacija koja priziva proljeće izašla je iz radionice modne kuće Chanel, čija je Penélope dugogodišnja ambasadorica. Za ovu je haljinu bilo potrebno čak 1260 sati rada, a na njoj je oko 367 tisuća izvezenih šljokica.

Lijepa španjolska glumica izgled je upotpunila naušnicama od 18-karatnog bijelog zlata, dijamanata i safira te prstenjem od bijelog i ružičastog zlata, ružičastog kvarca i bisera te bijelog zlata i dijamanata, a sve je također s potpisom Chanela, točnije Chanel Haute Joaillerie.

Do izražaja je posebno došla njezina nova frizura, voluminozni bob kojemu je, kako se čini, nadodala još jednu promjenu i malo potamnila pramenove.

Posebno se istaknula glumičina nova frizura Posebno se istaknula glumičina nova frizura (Foto: Profimedia)

Što se make-upa tiče, ostala je vjerna onome što joj najbolje pristaje, a to su usne kremastih nježnih tonova i sjenilo zemljanih nijansi, sve dodatno zaokruženo tamnom olovkom za oči.

Da će cvjetni uzorci, pogotovo motivi ruža, dominirati i ovog proljeća, potvrdile su i kolekcije prikazane na Pariškom tjednu mode, posebno ona Chanelova.

Chanelova kreacija za proljeće/ljeto 2024. Chanelova kreacija za proljeće/ljeto 2024. (Foto: Profimedia)

Penelope Cruz: Zavodljiva, a tako nježna haljina u boji netipičnoj za ovo doba godine Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham +2 Penelope Cruz na dodjeli nagrada Gotham

Penelope Cruz: Platforme koje vole i glamuroznu haljinu i obične traperice Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 7 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 8 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 4 +6 Penelope Cruz u Chanelovoj cvjetnoj haljini i sandalama s platformom - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju