Za vrijeme sezonskih sniženja svakako se isplati provjeriti i što se u trgovinama namještajem nudi po povoljnijim cijenama.

Galerija

 

Među komadima namještaja koji se pomno biraju zasigurno su ormari. Kod odabira ormara važno nam je da se dobro uklopi u prostoriju, da je funkcionalan i dovoljno prostran za svu odjeću, modne dodatke i ostale stvari koje želimo držati u njemu.

Ormari su naročito traženi komad namještaja u sezoni sniženja, a mi smo u trgovinama pronašli sedam ormara koje se sada itekako isplati kupiti. Birali smo ormare u bijeloj i neutralnim nijansama jednostavnih linija i dizajna, koji će se lako prilagoditi prostoru i lijepo uklopiti uz ostatak namještaja, bez obzira na stil uređenja interijera.

Deset fotografija koje pokazuju da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja

Izdvojili smo pretežno moderne ormare s kliznim vratima, ali i dva modela s klasičnim vratima, jedan veliki s osam vrata i dvije ladice te jedan manji idealan za dječju sobu ili hodnik. U fotogaleriji na početku teksta pogledajte ponudu ormara na sniženju, a možda baš među tih sedam modela pronađete idealan za svoju spavaću sobu i dom.

Ormari iz trgovina na sniženju - 5
JYSK, ormar Sattrup, cijena na sniženju 1350 kn (cijena prije sniženja 2199 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)