Nema bolje pomoćnice za roditelja od kolica za bebe. Da, u njima je lakše prevesti dijete s točke A na točku B, no ona su mnogo više od prijevoznog sredstva.

Kolica za bebe služe i za vješanje vrećica iz trgovine, sokova i grickalica, odbačenih kapa, šalova i rukavica koje klinci ne žele nositi, ali i svih drugih potrepština bez kojih ne možete zamisliti izlazak u grad sa svojim mališanom.

Dijete s roditeljima 10 životnih lekcija koje morate naučiti dijete do 10. rođendana

Dijete se ne želi voziti u kolicima? Nema problema, roditelj će ga izvaditi iz kolica, primiti za ruku, a sjedalo iskoristiti kao dodatno odlagalište za stvari. Ovim trikom za jednostavnije kretanje po gradu s malim djetetom koristi se i Ljupka Gojić Mikić.

Hrvatska manekenka uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama. No ovoga je puta ležeran majčinski outfit sastavljen od cullotes traperica, bijelih gležnjača, prugaste veste i zelenog kaputa pao u drugi plan.

Ne samo da su sve oči bile uperene u njezinu razigranu kćerkicu Mari Dani, već su pogledi padali i na prenatrpana kolica za bebe bez kojih roditelji jednostavno ne mogu.

Ljupka Gojić Mikić: Model čizmica koji izaziva pravu pomamu među ljubiteljicama mode Čizmice Rylee modne kuće Chloe Alexa Chung u Rylee čizmicama Lou Doillon u Rylee čizmicama +5 Chrissy Teigen u Rylee čizmicama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju