Jedan pogled na balkon Splićanke Ane Uvodić dovoljan je da se odmah zaključi koja je Anina najdraža boja – ružičasta. U tonovima ove nježne, ženstvene i privlačne boje Ana je uredila svoj prostor na otvorenom, i to u jednako neodoljivom i šarmantnom shabby chic stilu.

Galerija Ružičasti balkon splitskog stana uređen u shabby chic stilu - 5 Ružičasti balkon splitskog stana uređen u shabby chic stilu - 8 Ružičasti balkon splitskog stana uređen u shabby chic stilu - 3 +6 Na Aninom ružičastom balkonu večernja druženja još su ljepša uz pink džin

Svoje dvije ljubavi, ružičastu i shabby chic, Ana Uvodić iz Splita spojila je u stvaranju svoje male idile na otvorenom. Na balkonu njezina stana veličine 3,2 puta 1,4 metara uredila je savršeno mjesto za provođenje vremena na otvorenom, uz ambijent kao iz neke slatke priče. A život na Aninom balkonu uistinu je sladak.

Ružičasti balkon splitskog stana uređen u shabby chic stilu - 7 Jedan pogled na balkon Splićanke Ane Uvodić dovoljan je da se odmah zaključi koja je Anina najdraža boja – ružičasta (Foto: Privatne fotografije)

Moja prva jutarnja kava je na balkonu. Ta mi je najdraža. Kako se nalazi na zapadnoj strani, trenutno jutra i večeri provodim na balkonu. A u proljeće je lijepo cijeli dan, kaže. Kao i mnogima koji u svom domu imaju bilo kakav otvoreni prostor, i Ani su za vrijeme karantene balkon i knjige bile cijeli svijet.

Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 9 Varaždinski balkon uz kojeg je lako zaboraviti na dnevnu sobu

Balkon u centru Valpova koji 'puca' od cvijeća i izaziva divljenje - 13 Puzajuća pelargonija je divota! Balkon u centru Valpova koji "puca" od cvijeća i izaziva divljenje

Ruže su joj omiljeno cvijeće te uljepšavaju i balkon, kao i razne zgodne sitnice u shabby chic stilu, a Ana je pri uređenju pazila na zaista svaki detalj. Ružičastu je prelijepo spojila i s detaljima u tirkiznoj boji kojoj se ljeti uvijek vraćamo. Na Aninom ružičastom balkonu večernja druženja još su ljepša uz pink džin, a otkrila nam je i što u svom malom shabby chic raju najviše voli.

Najdraže su mi palete, pogotovo otkako sam ih obojala u ružičastu, dodaje.

Ružičasti balkon splitskog stana uređen u shabby chic stilu - 6 Ana je na svom balkonu ružičastu prelijepo spojila s detaljima u tirkiznoj boji kojoj se ljeti uvijek vraćamo (Foto: Privatne fotografije)

Ružičasti balkon splitskog stana uređen u shabby chic stilu - 2 Na Aninom ružičastom balkonu večernja druženja još su ljepša uz pink džin (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju