Jedan pogled na balkon Splićanke Ane Uvodić dovoljan je da se odmah zaključi koja je Anina najdraža boja – ružičasta. U tonovima ove nježne, ženstvene i privlačne boje Ana je uredila svoj prostor na otvorenom, i to u jednako neodoljivom i šarmantnom shabby chic stilu.

Svoje dvije ljubavi, ružičastu i shabby chic, Ana Uvodić iz Splita spojila je u stvaranju svoje male idile na otvorenom. Na balkonu njezina stana veličine 3,2 puta 1,4 metara uredila je savršeno mjesto za provođenje vremena na otvorenom, uz ambijent kao iz neke slatke priče. A život na Aninom balkonu uistinu je sladak.

Moja prva jutarnja kava je na balkonu. Ta mi je najdraža. Kako se nalazi na zapadnoj strani, trenutno jutra i večeri provodim na balkonu. A u proljeće je lijepo cijeli dan, kaže. Kao i mnogima koji u svom domu imaju bilo kakav otvoreni prostor, i Ani su za vrijeme karantene balkon i knjige bile cijeli svijet.

Varaždinski balkon stvoren za odmor i opuštanje - 9 Varaždinski balkon uz kojeg je lako zaboraviti na dnevnu sobu

Balkon u centru Valpova koji 'puca' od cvijeća i izaziva divljenje - 13 Puzajuća pelargonija je divota! Balkon u centru Valpova koji puca od cvijeća i izaziva divljenje

Ruže su joj omiljeno cvijeće te uljepšavaju i balkon, kao i razne zgodne sitnice u shabby chic stilu, a Ana je pri uređenju pazila na zaista svaki detalj. Ružičastu je prelijepo spojila i s detaljima u tirkiznoj boji kojoj se ljeti uvijek vraćamo. Na Aninom ružičastom balkonu večernja druženja još su ljepša uz pink džin, a otkrila nam je i što u svom malom shabby chic raju najviše voli.

Najdraže su mi palete, pogotovo otkako sam ih obojala u ružičastu, dodaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju