Mnogi će s složiti da u kuhinji uvijek ima mjesta za još jednu šalicu. Kuhinjske police obično se mijenjaju s godišnjim dobima pa su šalice s motivom Božića zamijenile one s motivom Uskrsa ili pak proljeća.

Galerija Šalica sa cvijećem Šalica sa cvijećem Šalica sa cvijećem +2 Temu, 6,48 eura

Internetske trgovine već su prepune raznih primjera zbog kojih ne možemo dočekati proljeće, a cvijeće je možda i najljepši motiv od svih.

Jednu takvu šalicu pronašli smo na internetskoj trgovini Temu. Osim što ima dupli rub koji piće duže čuva toplim (ili hladnim) ova šalica izgleda kao da iz nje raste cvijeće. Između dva staklena ruba pažljivo je smješteno suho cvijeće pa ova staklena šalica izgleda poput kakvog umjetničkog djela.

Šalica sa cvijećem Temu, 6,48 eura (Foto: Temu)

Odlična je za čaj, kavu i smoothije, a zadovoljni korisnici hvale njezinu kvalitetu. U nju stane čak 350 ml tekućine i odličan je poklon za mamu, prijateljicu, sestru ili pak samu sebe jer pomoću ove šalice u trenu možemo udahnuti novi život našoj kuhinjskoj polici.

Šalica sa cvijećem Temu, 6,48 eura (Foto: Temu)

Ako vam se svidjela efektna šalica s cvijećem, možete je pronaći na stranicama internetske trgovine Temu, a za jedan primjerak treba izdvojiti 6,48 eura.

Ova ručno oslikana 3D ljepotica izlika je da kupite još jednu šalicu i kažete: "Ovakvu stvarno nemam." Temu.com, 15,74 eura Temu.com, 15,74 eura Temu.com, 15,74 eura +0 Šalica s motivima srca razveselit će vašu voljenu osobu Praščić šalica ne samo da je preslatka nego ima i poklopac s posebnom funkcijom Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel +3 Šalica sa stalkom za mobitel U obliku tulipana: Jako zgodna šalica s tanjurićem oduševit će ljubiteljice popularnog cvijeta Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 5 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 6 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 4 +2 Šalice u obliku tulipana s AliExpressa - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju