Supruga hrvatskog predsjednika, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović u Daruvaru se u ponedjeljak sastala sa suprugom češkog predsjednika Evom Pavlovom, koja boravi u Republici Hrvatskoj na poziv Češkog kulturnog centra iz Daruvara.

Galerija Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović u Daruvaru Sanja Musić Milanović u Daruvaru +1 Sanja Musić Milanović u Daruvaru

Tijekom boravka u Daruvaru posjetile su Češki kulturni centar u kojemu su učenice i učenici daruvarske Češke osnovne škole Jana Amosa Komenskog izveli pjevački, plesni i recitacijski program, nakon čega su razgovor nastavile na radnom ručku.

Za tu prigodu Sanja Musić Milanović odlučila se za modnu reciklažu, pa je nosila komade koje smo na njoj već viđali.

Glavna zvijezda kombinacije bila je bijela suknja, koja je, između ostalog, bila njezin odabir i za prošlogodišnju Alku. Riječ je o midi suknji zvonolikog kroja napravljenoj od tvida.

Sanja Musić Milanović u Daruvaru Sanja Musić Milanović u Daruvaru (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske/Filip Glas)

Taj model suknje nikad ne izlazi iz mode, a posebno će popularan biti u razdoblju pred nama jer osim što je bijela boja omiljeni odabir u toplijem dijelu godine, modni znalci najavili su da će upravo bijele midi suknje biti jedan od najvećih ovogodišnjih trendova.

Izdanje za prošlogodišnju Alku Izdanje za prošlogodišnju Alku (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Prva dama uz suknju je nosila bež sako ispod kojeg se nazirao top iste boje, a kada je u pitanju obuća, odlučila se za bež salonke.

Izdanje je upotpunila zlatnim visećim naušnicama, a točka na i elegantnog izdanja bio je crveni ruž kao detalj koji podiže svaku kombinaciju.

Sanja Musić Milanović: Najelegantnije štikle koje dobro odijelo vole jednako kao i lijepu haljinu Sanja Musić Milanović na konferenciji 'Zajedno za zdrav način života' u Ljubljani - 2 Sanja Musić Milanović na konferenciji 'Zajedno za zdrav način života' u Ljubljani - 1 Sanja Musić Milanović na konferenciji 'Zajedno za zdrav način života' u Ljubljani - 3 +3 Sanja Musić Milanović na konferenciji 'Zajedno za zdrav način života' u Ljubljani - 4

Sanja Musić Milanović u Zarinim salonkama: Model koji svakog proljeća zavlada ulicama Satenske slingback salonke brenda Zara Zara, 29,95 EUR Satenske slingback salonke brenda Zara +4 Sanja Musić Milanović u Zarinim salonkama
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju