Da je 2018. godina tek nedavno završila, podsjetimo se svaki put kada pogrešno napišemo datum, ali 2019. već je nametnula svoje trendove u svijetu mode i ljepote.

Galerija Glumica Taraji P. Henson nosi valove kakvi će se nositi u 2019. godini Pjevačica Beyonce Knowles voli nositi visoki rep Glumica Emma Stone s cvjetnim ukrasom u kosi +2 Lady Gaga na filmskom festivalu u Veneciji 2018. godine

Poznato je tako 10 najvećih trendova koji će se nositi u godini koja je pred nama, a i u svijetu frizura poznate su one za koje će se mnoge žene odlučivati u 2019. godini.

U nastavku doznajte kojih će se pet frizura nositi u 2019. godini, a koje bez puno truda možete napraviti same.

1. Nova razina "beach" valova

Radi se o valovima s kojima vaša kosa izgleda kao da u nju niste uložili previše trudna, ali je ona unatoč tome savršena.

Kosa nije ukočena, pa ju u svakom trenutku možete prebacivati s jedne strane na drugu i mijenjati poziciju vašeg razdjeljka. Frizura će se odlično složiti uz traperice i majicu, ali i uz večernju toaletu.

Za izradu ove frizure trebat će vam malo truda, figaro i lak za kosu koji će sve držati na svom mjestu.

Glumica Taraji P. Henson nosi valove kakvi će se nositi u 2019. godini Glumica Taraji P. Henson nosi valove kakvi će se nositi u 2019. godini (Foto: Getty Images)

2. Visoki, ali stvarno visoki rep

Bila vaša kosa ravna ili valovita, visoki rep uvijek će biti odlična opcija kada poželite nositi podignutu kosu.

Odličan je izbor za sve tipove kose, idealna opcija za dane kada nam se ne da prati kosu, a dodatni mu je plus to što produžuje crte lica.

Pjevačica Beyonce Knowles voli nositi visoki rep Pjevačica Beyonce Knowles voli nositi visoki rep (Foto: Getty Images)

3.Ukrasi u kosi

Cvijeće, ukosnice, mašnice... Čime god da u 2019. odlučite ukrasiti svoju kosu, nećete pogriješiti. Stavljanje ukrasa na rep ili tek pričvrščivanje jedne strane kose iza uha može učiniti vaš izgled još boljim.

Stavljanje ukrasa u kosu ne oduzima puno vremena, a radi puno za vašu frizuru.

Glumica Emma Stone s cvjetnim ukrasom u kosi Glumica Emma Stone s cvjetnim ukrasom u kosi (Foto: Getty Images)

4. Elegantna punđa

Idući put kada vas netko pozove na svečanu večeru ili bilo kakvo slično događanje, ili ako samo želite izgledati profinjeno, razmislite o elegantnoj punđi.

Ona ne mora biti obična, možete je napraviti od, naprimjer, pletenica. U svakom slučaju, zdrava i sjajna kosa skupljena u punđu osigurat će vam profinjeni izgled kojemu težite.

Lady Gaga na filmskom festivalu u Veneciji 2018. godine Lady Gaga na filmskom festivalu u Veneciji 2018. godine (Foto: Getty Images)

5. "Šiške-zavjese"

Istina je, šiške mogu biti velika obveza, ali ako su one meke i duge, situacija i nije tako komplicirana.

Ako je 2019. godina, ona u kojoj ćete se napokon odlučiti ošišati šiške, neka to budu "zavjese-šiške" koje odlično izgledaju na sve dužine i tipove kose.

Osim toga, kada vam dosade, što se sa šiškama zna dogoditi, lako ćete ih maknuti s lica.

Pogledajte i boju kose zbog koje će se u 2019. mnogi odvažiti na promjenu.

Alexa Chung voli Alexa Chung voli (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju