Filmovi za odrasle nisu rezervirani samo za muškarce. Iako mnoge filmske seksualne avanture u stvarnom životu često nisu primamljive ili izvedive, neke scene itekako mogu poslužiti kao inspiracija za mali intimni eksperiment u krevetu. U nastavku pročitajte koje bi to scene iz filmova za odrasle žene rado isprobale.

1. SEKS ISPRED OGLEDALA

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, stoga se ne ustručavajte ispuniti ovu fantaziju.

Žena u krevetu gleda mobitel Dvije prednosti i dvije mane gledanja porno filmova za žene i muškarce

2. EKSPERIMENTIRANJE SA SEKSI IGRAČKAMA

Seksualne igračke mnogim su parovima još uvijek tabu-tema. Međutim, žene koje su npr. isprobale igru s vibratorom ili stimulirajućim prstenom itekako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner, događa se nezaboravan vrhunac.

Slika nije dostupna "To je za crveni karton": Hrvatice priznale koje muške greške u seksu ne toleriraju

Muškarac i žena na krevetu Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u seksu

3. ULOGA DOMINE

Mit o tome kako žene preferiraju biti pasivne u intimnim trenucima treba što prije zaboraviti. Pripadnice ljepšeg spola itekako vole biti dominantne u krevetu, preuzeti inicijativu i kontrolirati svojeg partnera. Dio je te fantazije i ispunjavanje svih želja koje dame imaju u tom trenutku.

Slika nije dostupna 10 zlatnih savjeta za seks koji se nikad ne zaboravlja

4. SEKS S POVEZOM NA OČIMA

Povez na očima spriječit će predvidljivost tijekom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji će dio vašeg tijela "sletjeti" poljubac ili dodir vašeg partnera, sva osjetila bude se u intenzivnom iščekivanju.

Seks Važno: Što bi žene trebale napraviti odmah nakon seksa?

5. SEKS NA JAVNOM MJESTU

Glavna tema mnogih filmova za odrasle. Riječ je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mjestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak nitko ne vidi.

POGLEDAJTE I KOJI SLAVNI PAROVI NISU PRAKTICIRALI SEKS PRIJE BRAKA:

Ništa prije braka: Sedam slavnih parova koji su se "čuvali“ do prve svadbene noći Adriana Lima i Marko Jarić Slavni parovi - 5 Slavni parovi - 3 +3 Slavni parovi - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju