S dolaskom toplijih dana i sunce počinje izlaziti ranije, što nekima može smetati kada ih sunčeva svjetlost prerano probudi.

 

Uz korištenje maske za spavanje, ovom problemu doskočiti možete i ako u spavaću sobu stavite zavjese za zamračivanje. Efekt zamračivanja uglavnom imaju zavjese tamne boje, ali u trgovinama se mogu naći i zavjese svjetlijih nijansi koje također prostoriju čine mračnijom te tako olakšavaju spavanje. Bilo da u spavaćoj sobi želite tamnije ili svjetlije zavjese, neće biti teško pronaći prave zavjese koje će biti jednako funkcionalne koliko i dekorativne te u skladu s ostatkom prostora.

Slika nije dostupna Svi ga trebamo: Sedam lakih ideja koje će vam osigurati dodatni prostor u spavaćoj sobi

Dnevna soba s ogledalom - 7 Trik starih majstora koji dnevnu sobu čini većom i svjetlijom

Novac ne kupuje sreću, ali... Osam spavaćih soba slavnih žena o kojima sanjamo Spavaća soba Pamele Anderson Spavaća soba Cindy Crawford Spavaća soba Scarlett Johansson +4 Spavaća soba Selene Gomez

U trgovinama smo pronašli sedam zavjesa za zamračivanje koje će se lijepo uklopiti u svaki stil uređenja, a ujedno će vam pomoći da se dobro naspavate i u danima kada sunce izlazi već poslije pet sati.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju