Pod nazivom And Just Like That, što je omiljena fraza Carrie Bradshaw, Seks i grad vraća se na male ekrane, prikazivat će se na programu HBO Max u deset epizoda. Prema pisanjima, snimanje bi trebalo početi na proljeće, bez kako je već dobro poznato, Kim Cattrall i njezinog lika Samanthe Jones. No, ono što je bilo manje poznato jest to kako će se u seriji objasniti izostanak jednog od najvažnijih likova.

Obožavatelji diljem svijeta jedva čekaju vidjeti kako će izgledati nova poglavlja u životima junakinja Seksa i grada, Carrie Bradshaw, Charlotte York i Mirande Hobbes, ali redom ističu da će Samantha Jones jako nedostajati. Glumeću u svih šest sezona kultne serije i dva filma, Kim Cattrall postala je sinonim za Seks i grad i mnogi novu seriju ne mogu zamisliti bez nje. Pitaju se i kako će Samanthino odsustvo biti objašnjeno u And Just Like That.

Prema objašnjenju Casey Bloys, direktorice za sadržaj na HBO Max-u, daje se naslutiti da će se Samantha i njezine tri prijateljice jednostavno udaljiti i da će njihovo prijateljstvo izblijedjeti.

Slika nije dostupna Definitivna potvrda nastavka: Pogledajte prvu najavu novog "Seksa i grada"

Kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u naše živote i odlaze. Prijateljstva izblijede, a nova prijateljstva počnu. Mislim da to sve pokazuje faze života u stvarnosti. Žele ispričati stvarnu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u New Yorku. Zbog toga se sve treba činiti organski, a prijatelje koje imate s trideset, možda više nećete imati s pedeset godina, rekla je Bloys za TV Line. I Sarah Jessica Parker na Instagramu se osvrnula na Samanthinu odsutnost nakon što je jedan obožavatelj napisao da će svima nedostajati.

I nama će nedostajati. Jako smo je voljeli, napisala je Sarah. Na komentar jednog obožavatelja da Parker ne voli Cattrall, glumica je odgovorila:

Nikad to nisam rekla i nikad ne bih. Samantha nije dio ovo priče. Ali će uvijek biti dio nas. Bez obzira na to gdje bile i što radile.

Slika nije dostupna "Nemojte upropastiti seriju": I Sarah Jessica Parker sudjeluje u raspravi o Samanthinoj sudbini

Slika nije dostupna Odobrila Kim Cattrall: Mogu li je ove glumice dostojno zamijeniti u ulozi Samanthe?

Neki fanovi izrazili su i zabrinutost zbog sudbine Mr. Biga naslućujući da će on umrijeti, kako se nagađalo da se trebalo dogoditi prema nerealiziranom scenariju za treći film 2018. godine. Međutim, Chris Noth osobno je demantirao takve glasine rekavši da Mr. Big nije trebao umrijeti i da je to bila laž. O tome što će se zaista dogoditi s Carrienim suprugom u novoj seriji, Sarah Jessica Parker na Instagramu je tek kratko napisala:

Pričekajte i vidjet ćete.

Promjena će, čini se, biti i u produkcijskom timu serije, te će umjesto Darrena Stara, koji je napisao i seriju Emily u Parizu, funkciju izvršnog producenta, kako pišu strani mediji, preuzeti Michael Patrick King zajedno s Nixon, Parker i Davis. King je poznat kao redatelj više epizoda originalne serije te oba filma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju