Ako ste u potrazi za načinima kako nokte održati u vrhunskom stanju, možda je rješenje koje vam treba preslatki set za manikuru u obliku omiljene slastice.

Ovaj set u obliku macarona elegantan je i koristan dodatak kozmetičkoj torbici zaljubljenica u lijepe nokte. Set čine USB LED lampa za gel nokte, rašpica, pomagalo za pogurivanje i uklanjanje kožice oko nokta, deset maramica za uklanjanje gel laka te lak za nokte.

Kako kažu njegovi tvorci, ovaj set osmišljen je kako biste se pobrinule za sebe, razveselile se i osjećale lijepo svakog dana u godini, a mnoge dame odlučile su ga isprobati sada kada su kozmetički saloni zatvoreni.

Slika nije dostupna Nokti kao pisanice: 10 lakova u efektnim i jarkim nijansama

Slika nije dostupna Brzo i jednostavno: Trik s kojim ćete produžiti "rok trajanja" trajnog laka

Na stranicama poput Amazona set se prodaje za 34,99 funti (305,07 kn). LED lampa, koju možete uključiti u računalo, lak za nokte suši za samo 30 sekundi, a ako vas je strah da nećete znati kako koristiti taj proizvod, u paketu se nalaze i detaljne upute za upotrebu.

Setovi dolaze u 10 različitih boja, a žene koje su ih isprobale jako su zadovoljne.

Ovaj set promijenio mi je život nabolje. Obožavam svoju mini LED lampu, posebno u trenucima kada mi se odlomi nokat pa pri ruci imam brzo rješenje zahvaljujući kojem opet izgleda pristojno, jedna je od recenzija.

Mnoge korisnice istaknule su i da je upotreba seta jednostavna i brza.



Na kraju ćemo dodati da se set može koristiti i za pedikuru, što mu je svakako još jedan plus.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju