Da su vodenjaci originalni, nezavisni, hrabri, tvrdoglavi i svoji, to već jako dobro znamo. No svaki datum nosi sa sobom još individualnije karakteristike, a jedan od posebnijih, osobito u nogometnom svijetu, je 5. veljače.

Osobe rođene 5. veljače sa sobom nose neodoljivu magnetsku privlačnost i plijene pažnju gdje god se pojavile, svojom vanjštinom, ali i karizmom kojom zrače, jednostavno ne mogu proći nezamijećeno ulicom, uvijek će se netko okrenuti za njima.

Iako su tako zanimljivi i uočljivi, uvijek će rado dati i drugima prostora da zasjaje te su zbog toga odlični timski igrači – u grupnim će aktivnostima uvijek rado pomoći drugima, ali neće se bojati odgovornosti i preuzet će inicijativu kada vide da drugim nedostaje ideja ili motivacije.

Rođeni su vođe, borci i motivatori i tako će se uvijek istaknuti u timu, čak i kada im to nije namjera. Jednostavno uvijek žele dati sve od sebe, jako su strastveni oko onog do čega im je stalo i nerijetko upravo svoje najveće strasti uspiju pretvoriti i u posao.

Nogometaši koji utjelovljuju sve te karakteristike

Privlačni, karizmatični, talentirani, timski igrači, ali i istaknuti vođe? Magija 5. veljače očito je itekako bila u zraku kada su se na današnji datum rodile velike nogometne zvijezde Cristiano Ronaldo, Neymar, ali i naš Vedran Ćorluka.

Vedran Ćorluka, Neymar i Cristiano Ronaldo rođeni su na današnji datum Vedran Ćorluka, Neymar i Cristiano Ronaldo rođeni su na današnji datum (Foto: Profimedia)

Počevši skromno i uporno u djetinjstvu, svoj su veliki talent itekako usmjerili na pravi način te svoju najveću ljubav i nadarenost pretvorili u životni poziv u kojemu su i više nego uspješni.

I dok su Neymar i Ronaldo uloge karizmatičnih zvijezda svojih timova preuzeli očito, Ćorluka se doima nešto samozatajnijim i više timskim igračem, nego vođom.

Uloga stopera koju je nosio tijekom svoje nogometne karijere zahtijeva upravo veliku predanost timu i zapravo u sebi skriva ulogu vođe iz sjene - mora skenirati teren kako bi znao gdje su svi igrači i tako predvidjeti prilike koje bi druga momčad mogla pokušati iskoristiti i usmjeriti svoj tim prema pobjedi.

O magnetskoj privlačnosti ove trojice zgodnih nogometaša doista ne moramo puno pričati, redovito se nalaze na listama najpoželjnijih nogometaša, ali u muškaraca općenito, a osvajali su srca brojnih ljepotica.

Ronaldo je tako ljubio Irinu Shayk i Gemmu Atkinson, Ćorluka Vedranu Linardić i Ivu Buzov, a Neymar Chloë Grace Moretz i Brunu Marquezine.

I dok su se Ćorluka i Ronaldo skrasili te sada žive mirnim i predanim obiteljskim životima sa svojim odabranicama Frankom Batelić i Georginom Rodriguez, Neymar je još uvijek u potrazi za ženom koja će mu obilježiti ostatak života.

Broj Zabavite se: Otkrijte što sve brojka vašeg rođenja otkriva o vama

Vjenčanje Ova godina je u znaku ljubavi i skriva najsretniji datum za ulazak u brak

Kalendar Što dan rođenja govori o vašem karakteru?

Broj životnog puta Izračunajte broj životnog puta koji otkriva gdje će vas život odvesti

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju