Za stvaranje čarobne i opuštene večernje atmosfere u vrtu, na balkonu ili terasi izvrstan izbor bit će sve popularnije solarne svjetiljke i visilice.

 

Dobra rasvjeta i najobičniji prostor na otvorenom može pretvoriti u mjesto posebnog ozračja na kojem ćete željeti provoditi ljetne večeri, pa i ranu jesen dok je još dovoljno toplo za boravak vani.
Solarna rasvjeta bit će pravo rješenje za osvjetljavanje balkona, terase, dvorišta ili vrta, a možete je postaviti sukladno vlastitim željama te je prilagoditi svakom prostoru na otvorenom.

Glavna prednost solarne rasvjete jest to što s njom nema brige oko električnih kablova, pa je i postavljanje puno lakše. Stvorit će efektnu igru svjetla i sjene koja će prostoru dati topli, magični ugođaj. Prema potrebi i želji lampe uvijek možete razmjestiti i tako postići drugačiju atmosferu – jednostavno isprobavajte što vam najbolje odgovara.

Svakako vrijedi naglasiti da je ova vrsta rasvjete idealna za uštedu energije jer transformira prikupljeno dnevno svjetlo u električnu energiju.

Slika nije dostupna Oaza na Borongaju: Balkon koji u sumrak postaje baš čarobno mjesto

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim rasvjetnim elementima za vašu terasu, balkon ili dvorište, iz trgovina smo izdvojili sedam solarnih lampi i visilica koje će ljetne večeri na otvorenom pretvoriti u najljepše trenutke za druženje i pamćenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju