Kultni Beatlesi dobivaju svoj prvi igrano-dokumentarni film. Bit će to kompletni biografski tretman na velikom platnu jer Oscarom nagrađivani redatelj Sam Mendes sprema nešto doista posebno.

Galerija The Beatles The Beatles The Beatles +1 The Beatles

Njihovu priču neće ispričati kroz jedan film – već kroz četiri, a svaki će biti posvećen jednoj legendi iz benda. John, Paul, George i Ringo, svaki član najpoznatijeg benda na svijetu bit će tema jednog filma, a zajedno će nastati kvartet koji bi mogao biti odlična literatura generacijama koje dolaze.

Četiri odvojena filma susrest će se kako bi ispričali zadivljujuću priču o najvećem bendu u povijesti, koja je dovela do njihova raspada 1970. godine. Paul McCartney, Ringo Starr te obitelji pokojnog Johna Lennona i Georgea Harrisona podijelili su kompletnu životnu priču o slavnim rokerima i sva prava na glazbu za nadolazeće filmove, stoji u priopćenju objavljenom u New York Timesu.

Moglo bi biti malo riskantno četiri filma prikazati u istoj godini, ali ova tema podnosi sve iznimke. Osim toga, popularnost glazbenih filmova u zadnje je vrije dosta porasla. Film o Elvisu, Bobu Marleyju, nadolazeći filmovi o Michaelu Jacksonu, Amy Winehouse…publika je temu glazbe objeručke prihvatila.

Ovo će biti jedinstveno, uzbudljivo i epsko kinematografsko iskustvo: četiri filma, ispričana iz četiri različite perspektive, a zapravo pričaju jednu priču o najslavnijem bendu svih vremena. A još imamo i The Beatlesa, rekla je producentica Pippa Harris.

Zasad je poznato da će sva četiri filma na velika platna stići 2027. godine.

The Beatles The Beatles (Foto: Profimedia)

Amy Winehouse „Back to Black“: Uskoro stiže film o životu Amy Winehouse Pattie Boyd radila je kao model i glumica Prava Layla: Žena za koju su napisani neki od najvećih glazbenih klasika Elvis Presley Voli me nježno: 10 naj balada kralja rocka na koje žene padaju i danas

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju