Baby Lasagna rođen je 5. srpnja 1995. godine u Umagu, a njegov horoskopski znak je rak. Pripadnici tog vodenog znaka smatraju se najvećim emotivcima zodijaka, topli su, privrženi i brižni. Jedna od najvećih snaga osoba rođenih 5. srpnja jest prilagodljivost, a doznajte što još taj datum govori o osobnosti Baby Lasagne.

Osobe rođene 5. srpnja postižu izvrsnost na područjima koja uključuju intelektualni pristup te su izvrsni govornici, pjevači i pisci, u čemu lako možemo prepoznati i Baby Lasagnu. Povezanost s planetom Merkurom njihova je najjača odlika i to ih čini samopouzdanima i spremnima da se izraze. Kreću se s lakoćom i gracioznošću, ali često to ne vide kao talent s kojim su rođeni dok im drugi ljudi ne ukažu na to.

Inteligentne i intelektualno superiorne, osobe rođene 5. srpnja su inovatori s idejama, novim pristupima te majstori samoizražavanja u širokim društvenim krugovima. Kada su dovoljno samopouzdane, znaju izabrati prave riječi i govore ono što misle kako bi prenijele poruku velikim masama ljudi.

Iako se horoskopski rakovi smatraju izuzetno emocionalnima i prvenstveno ih vode emocije, čini se da osjećaji nisu najveći prioritet u životima onih rođenih 5. srpnja, iako se u njihovim životima sve vrti oko osjećaja. Zbog toga su skloni previše racionalizirati i ne dozvoliti osjećajima da teku, takvi kakvi jesu.

Baby Lasagna Skroman, brižan, osjećajan... Pogađate li što je po horoskopu Baby Lasagna?

Baby Lasagna I srce i kladionica kažu da ćemo biti prvi. Ako nekim čudom zasjednemo na drugo mjesto, nema veze, bit ćemo dio najvećeg skandala u povijesti Eurosonga.

Nekad znaju previše i prebrzo govoriti, pritom gubeći iz vida osobu koja stoji ispred njih i kojoj se obraćaju, ili čak vlastitu osobnu istinu. No, to se smatra posljedicom njihovog pokušaja da zatome svoje ogromne emocije.

Njihov moćan intelekt čini ih velikim misliocima koji donose racionalne izbore i odluke temeljene na komunikaciji, prijateljstvu i humanom, svjesnom pristupu.

Treba im dobar prijatelj i netko s kime mogu razgovarati, ali trebali bi obratiti pozornost na izgradnju istinske intimnosti s osobom koja ih vidi onakvima kakvi oni uistinu jesu. Njihova sposobnost samoizražavanju najbolje dolazi do izražaja kroz njihove najintimnije veze. Jednom kada shvate da ih neverbalni kontakt čini još uzbuđenijima nego verbalna komunikacija, mogu dirnuti nečije srce na nove načine i stvoriti nešto uistinu veliko.

Baby Lasagna rasplakao se na pozornici Hvala, Marko! Svi oni vrijedni, skromni i talentirani ovih su dana dobili vjetar u leđa

Od "dedina" sakoa do najdražih tenisica: Sve modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu Modni stil Baby Lasagne u Malmö Modni stil Baby Lasagne u Malmö Baby Lasagna na prijemu kod dogradonačelnika Malmö Roka Kursara +10 Modne kombinacije Baby Lasagne u Malmöu

Za koga je bio taj najslađi trenutak spektakularnog nastupa Baby Lasagne? Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +1 Baby Lasagna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju