Proljetno sunce izmamilo je haljine iz naših ormara pa se ovaj mnogima omiljen odjevni komad posljednjih tjedana sve češće viđa u "street style" izdanjima na ulicama hrvatskih gradova.

Galerija Sanja Srdić Jungić Street style izdanje Sanje Srdić Jungić Sanja Srdić Jungić +1 Mango, 449 kuna

Lijep model haljine u zelenim nijansama, sa sitnim cvjetnim uzorkom idealnim za proljetno-ljetnu sezonu koja uvijek vrvi šarenilom, nosila je Sanja Srdić Jungić tijekom šetnje zagrebačkim parkom Zrinjevac.

Mlada spisateljica i voditeljica marketinga jednog knjižarskog lanca, prozračnu haljinu kombinirala je s traper-jaknom i tenisicama. Kombinaciju je podigla detaljima boje konjaka, remenom i torbicom u istoj nijansi.

Sanja Srdić Jungić Sanja Srdić Jungić (Foto: Slaven Janđel)

Međutim, njezin najvažniji dodatak zapravo uopće nije imao veze s modom. U pitanju je knjiga koju je mlada dama imala u ruci i to ne bilo kakva. Sanja je sa sobom nosila svoj književni prvijenac, nedavno objavljen chick-lit roman "Zvijezde među nama".

Sanja Srdić Jungić Sanja Srdić Jungić: "Žena istodobno može voljeti Dostojevskog te uživati u ljubavnom romanu na plaži"

Sanja Srdić Jungić \'Zvijezde među nama\' Pročitajte prvo poglavlje hrvatskog chick-lita "Zvijezde među nama"

Najbolji modni dodatak je knjiga, kazala je jednom prilikom kultna britanska modna dizajnerica Vivienne Westwood u želji da naglasi važnost čitanja.

Možemo se samo složiti s njom i zaključiti kako je knjiga definitivno jedini dodatak koji bi svaka žena trebala imati u "ormaru". Oni klasični modni dodaci ionako su stvar osobnog ukusa pa tako trendi torbica koja se jednoj osobi sviđa kod druge neće izazvati ni trunku oduševljenja.

Međutim, čitanje neosporno oplemenjuje baš svakog čovjeka, obogaćuje rječnik, zabavlja i širi vidike. Zato nemojte više oklijevati i posegnite za onom knjigom koja vas mjesecima čeka na polici. Nećete požaliti.

Street style izdanje Sanje Srdić Jungić Street style izdanje Sanje Srdić Jungić (Foto: Slaven Janđel)

Saznajte i zašto se Sanja svom suprugu zavjetovala na vječnu ljubav u maminoj vjenčanici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju