Tijekom trudnoće mnoge žene u biranju odjevnih kombinacija prioritet daju udobnosti, no to ne znači da se moraju odreći elegancije. Svojim street style izdanjem to je pokazala i trudnica i mama koja se sa svojim sinčićem prošetala središtem Zagreba.

Galerija Street style trudnice iz centra Zagreba - 2 Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 Street style trudnice iz centra Zagreba - 3 +8 Trudnica iz centra Zagreba nosi elegantne crne natikače iz trgovine Massimo Dutti

Nježno milujući kosu svojeg dječaka koji je vozio bicikl, ova mama svoj trudnički trbuščić istaknula je u elegantnoj maksi haljini lepršavog kroja. Bijela haljina ima tanke crne naramenice te crnu crtu na rubovima i po sredini, koje ovaj minimalistički model čine upečatljivijim.

Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 Trudnica iz centra Zagreba u elegantnoj maksi haljini i ravnim natikačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dugačku ljetnu haljinu sparila je s finim natikačama crne boje iz trgovine Massimo Dutti. Natikače ravnog potplata i četvrtastog vrha imaju tanke remenčiće i dvije kopčice zlatne boje, a riječ je o modelu iz lanjske kolekcije toga španjolskog brenda.

Trudnica iz centra Zagreba nosi elegantne crne natikače iz trgovine Massimo Dutti Trudnica iz centra Zagreba nosi elegantne crne natikače iz trgovine Massimo Dutti (Foto: modesens.com)

Trudnica iz centra Zagreba svoj dnevni street style podigla je i odgovarajućim modnim dodacima. Nosila je crnu torbu ukrašenu metalnim detaljima, končanu plavu narukvicu, zlatne naušnice i sunčane naočale s okvirima boje kornjačevine, dok je kosu zalizala u praktičnu punđu i učvrstila je velikom scrunchie gumicom.

Još modne inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Zagreba u savršenoj maksi suknji koja ljeti nema konkurenciju Ulična moda u centru Zagreba - 18 Ulična moda u centru Zagreba - 16 Ulična moda u centru Zagreba - 13 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Šetnja Dubrovnikom u divnoj suknji koja podsjeća na more i glamuroznim natikačama Ulična moda u Dubrovniku - 9 Ulična moda u Dubrovniku - 5 Ulična moda u Dubrovniku - 2 +8 Dubrovačka street stylerica nosi ravne natikače modne kuće Hermès

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju