Na hrvatskim ulicama nerijetko možemo vidjeti street style izdanja koja dokazuju da se s osnovnim odjevnim komadima može složiti itekako upečatljiva i moćna kombinacija. Pokazala je to i nasmiješena brineta koja je prošla središtem Zagreba u blizini Cvjetnog trga i šarmirala nas svojom pojavom i modnim stilom.

Galerija Street style šarmantne ljepotice iz centra Zagreba - 3 Street style šarmantne ljepotice iz centra Zagreba - 1 Street style šarmantne ljepotice iz centra Zagreba - 2 +6 Zagrebačka street stylerica nosi smeđe čizmice od brušene kože

Klasične plave traperice užeg kroja mnogim su ženama temelj garderobe, a nosi ih i ova ljepotica iz Zagreba koja je odabrala model s lagano izlizanim efektom. Kombinirala ih je uz sasvim jednostavnu bijelu košulju, nepogrešiv odabir u gotovo svim dnevnim i večernjim prilikama.

Kaputi boje devine dlake nisu zaboravljeni u ormarima već se i dalje nose, a zagrebačka street stylerica izgleda vrlo stajliš u klasičnom modelu na dvoredno kopčanje koji seže do listova. Kaput sa stražnje strane ima raspor za lakše kretanje, a to je i detalj u dizajnu koji svaki kaput čini dodatno šik.

To je splitski đir: Lepršava minica i čizme za upečatljivu šetnju gradom Street style u Splitu - 5 Street style u Splitu - 1 Street style u Splitu - 3 +3 Street stylerica iz Splita nosi torbu brenda Pinko, model Love mini Icon Simply

Ljepotica iz Zagreba u svestranoj Zarinoj suknji s riskantnim prorezom Zara, 29,95 EUR Next, 27 EUR CCC, 9,14 EUR +5 Tommy Hilfiger (Fashion & Friends), 139,90 EUR

Svom street styleu dodala je detalje smeđe boje, tanji remen i torbicu sa zlatnom kopčom i remenom za nošenje preko ramena. Smeđe su i čizmice koje je ukomponirala u outfit, model od brušene kože na špic i s debljom visokom potpeticom.

Još sunčane naočale avijatičarskog stila brenda Ray-Ban i ova šarmantna, nasmiješena dama bila je spremna osvojiti centar Zagreba.

Street style šarmantne ljepotice iz centra Zagreba - 2 Street style šarmantne ljepotice iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju