Balzam za usne neizostavan je dio kozmetičke torbice, zapravo mnoge žene nose ga sa sobom gdje god da krenu.

Galerija Nijansa Brown Sugar Nijansa Pink Sugar Nijansa Poppy +2 Nijansa Vanilla

Balzam koristimo više puta tijekom dana zbog čega nam je važno da proizvod koji kupimo bude kvalitetan, da njeguje i hrani naše usne i čuva ih od pucanja.

Ako je vjerovati pozitivnim recenzijama i visokim ocjenama, balzam koji definitivno odrađuje svoj zadatak je onaj iz ponude brenda Summer Fridays.

SUMMER FRIDAYS Lip Butter Balm je balzam koji usne hidratizira i umiruje u nekoliko sekndi. Osim toga daje im divan, suptilan sjaj, bez osjećaja ljepljivosti, a preko noći se može koristiti kao hranjiva maska za usne.

Shea maslac i murumu maslac su sastojci koji odrađuju ključan posao.

Dodatni plus ovog svilenkastog balzama je činjenica da dolazi u više različitih nijansi, a dio njih možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Nijansa Cherry Nijansa Cherry (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Cijena balzama koji se nalazi na listama bestselera je 25,90 eura, a dame koje su ga isprobale redovito mu daju čiste petice i dijele riječi hvale. Primjerice na stranici Cult Beauty balzam ima prosječnu ocjenu 4,77/5, dok na Amazonu ona iznosi 4,7/5.

U nastavku smo izdvojili i nekoliko komentara koji najbolje pokazuju oduševljenje žena.

Zaljubljena sam u ovaj balzam! Volim ga, volim ga, volim ga! Ovo je treći put da ga kupujem i sviđa mi se miris i osjećaj na usnama. Zaista ga preporučam!

Miriše na tortu! I ostavlja moje usne hidratizirane satima.

Volim ovaj balzam za usne. Nije ljepljiv, imam čak tri nijanse i nosim ih stalno.

Ovaj proizvod ostavlja usne vrlo hidratiziranima, nedvojbeno je najbolji proizvod za usne koji sam ikada probala. Kupit ću sve boje!

Ovo je najbolja stvar koju sam ikad kupila, nevjerojatno miriše i čini moje usne stvarno mekima i hidratiziranima. Najbolji balzam za usne na tržištu, svakako preporučujemo da ga kupite!

  Savršena boja koja vizualno povećava usne, a pristaje svakoj puti Nijansa Pillow Talk Charlotte Tilbury pristaje svim putima Charlotte Tilbury Pillow Talk Orginal, 36 eura Olovka za usne Charlotte Tilbury Pillow Talk, 26 eura +3 Penelope Cruz

Za svačiji budžet: 10 BB krema koje žene ne prestaju hvaliti Missha Perfect Cover BB krema, 9,14 eura Dr. Jart  BB Premium Beauty Balm, 41,80 eura Erborian Ginseng BB Crème, 48,40 eura +7 L'Oreal Paris Age Perfect BB Cover, 14,40 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju