Obožavatelji Netflixove serije Virgin River imaju razlog za sreću jer u srijedu, 20. srpnja, izlazi dugoočekivana četvrta sezona koja će nas u 12 epizoda dobro nasmijati, rasplakati i iznenaditi.

Prema traileru možemo zaključiti da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona u kojoj će nas Mel, Jack, Hope, Doc i ostali životopisni likovi ponovno zaintrigirati.

Novi gradski doktor koji super izgleda, teški i dugi oporavak omiljene Hope, Docov tajanstveni unuk, Jackov očiti problem s alkoholom i pokušaj Markove mame da dobije skrbništvo nad embrijima lijepe Mel, samo su vrh ledenog brijega i početak drame koja nas čeka u četvrtoj sezoni serije Virgin River.

A koje nas još zanimljivosti očekuju u četvrtoj sezoni?

Iako par ima mogućnost podvrgnuti se testu očinstva kako bi se utvrdilo je li dijete Markovo ili Jackovo, Jack to odbija. U Traileru nam daje do znanja da bi se njegovi osjećaji prema bebi mogli promijeniti ako sazna da on nije otac. Jack ne zna bi li mogao odgajati dijete pokojnog supruga svoje djevojke. Bez obzira na veliku ljubav između njih dvoje, ova bi situacija mogla uzdrmati njihov odnos.

Iako Hope u traileru ne izgovori niti jednu riječ, možemo naslutiti da će je Docova pažnja ipak vratiti na noge. Hope još uvijek pati od neuroloških problema koji su posljedica nesreće i vidimo da ima velik i težak pun ispred sebe. Kako god bilo, jako nam je drago što imamo priliku Annette O'Toole ponovno gledati u svojoj ulozi.

Trailer nam pokazuje da bi dramatičan mogao biti i odnos između Jacka i njegova oca. Jack očekuje savjet od svoga oca jer će se uskoro i sam okušati u toj ulozi, ali ga nikako ne dobiva. Počinje ga mučiti pitanje: Kako će sam biti tata, ako ne može stvoriti zdravi odnos sa svojim ocem?

Komplicirana životna situacija će Jacka natjerati da utjehu potraži u čaši, što će Mel izbaciti iz takta. U traileru možemo vidjeti da se Jack iznenadio što Mel smeta jedna ili dvije čaše alkohola, a Mel napominje da ne želi da alkohol ostavi zbog nje, već zbog sebe.

Virgin River Antistres terapija: Pet hit-serija na Netflixu koje pružaju utjehu, nadu i barem jednu ljubavnu priču

Ako još niste pogledali ovu odličnu seriju, dajemo vam preporuku. Naime, Virgin River je američka dramska komedija koja govori o Mel, medicinskoj sestri koja nakon životne tragedije odluči preseliti u maleni gradić Virgin River, u sjevernoj Kaliforniji. Mel je mislila da je to savršeno mjesto za pronaći mir i ostaviti bolna sjećanja iza sebe, ali život joj je ponovno pokazao koliko je nepredvidiv.

Virgin River Četvrta sezona serije Virgin River izlazi 20. srpnja (Foto: Netflix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju