Jedna prava torba za plažu, za početak, mora biti dovoljno praktična da u nju stane sve što vam treba u danima opuštanja, ali ne prevelika kako vam na visokim temperaturama ne bi smetala.

  Galerija U ljetnom paketu Dobra prilika Croatia osiguranja nalazi se i gumica za kosu koju lako možete kombinirati s torbom Ljetni paket Dobra prilika Croatia osiguranja Ljetni paket Dobra prilika Croatia osiguranja +4 Osvojite torbu koja ima sve što vam je potrebno za dan na plaži

Zaštitite kožu od sunca i ne zaboravite na hidraciju

Nezaobilazan sadržaj ljetne torbe koja je uz vas u svakoj prilici obavezno je krema s visokim zaštitnim faktorom. Valja imati na umu da se koža treba štititi ne samo dok boravimo na plaži nego i prilikom svakog izlaganja suncu. Navedeno podrazumijeva i odlazak u šetnju, na kavu ili tržnicu, odnosno svaki boravak na otvorenom. Sunčamo li se odgovorno, zaštitit ćemo zdravlje svoje kože i odgoditi pojavu prvih bora. Izbjegnite izlaganje suncu između 10 i 16 sati, a to vrijeme lako iskoristite za opuštanje uz lagano ljetno štivo ili film.

Ono o čemu također posebno moramo voditi računa tijekom ljetnih mjeseci jest hidracija. Najjednostavniji način za unos dovoljnih količina vode praktična je boca za vodu koja nam je uvijek pri ruci. Javnozdravstvene ustanove preporučuju dnevni unos od minimalno šest do osam čaša vode ili 0,3 decilitra vode po kilogramu tjelesne mase. Potrebe za tekućinom povećavaju se pri zahtjevnim fizičkim aktivnostima i tijekom ljetnih mjeseci, kad su temperature visoke. Zbog pojačanog znojenja i gubitka tekućine iz tijela optimalna je preporuka unos tri litre tekućine za muškarce, a za žene 2,2 litre.

Za opuštanje u hladu ponesite lagano ljetno štivo

Osim što ćete prilikom ljetnog odmora paziti na svoje zdravlje, važno je da se posvetite i sebi kako biste napokon uživali daleko od briga i obaveza. U svoju ljetnu torbu spremite knjigu koja će vas zabaviti na plaži i uz koju ćete uživati uz miris mora i soli. Tijekom godine vjerojatno teže pronalazimo vrijeme za čitanje, stoga je godišnji odmor ili vikend-putovanje idealna prilika da se posvetimo ovoj omiljenoj aktivnosti.

Torba za plažu mora biti dovoljno praktična da u nju stane sve što vam treba Torba za plažu mora biti dovoljno praktična da u nju stane sve što vam treba Foto: PR

Osvojite torbu koja ima sve što vam je potrebno za dan na plaži

Jednu takvu pravu ljetnu torbu možete osvojiti u ljetnom paketu Dobra prilika Croatia osiguranja. Praktičnu i oslikanu ljetnu torbu možete nositi dvostrano, a uz nju dolazi i usklađena gumica za kosu, koju ćete lako kombinirati sa svojim omiljenim ljetnim outfitom. Da biste lakše pazili na dnevni unos tekućine u tijelo, u torbi se nalazi i praktična boca za vodu Equa. Za preplanulu kožu tu je i Tinkturin balzam sa zaštitnim faktorom 30, uz koji će vam koža blistati na plaži. Tu je i knjiga “Zdravstvena revolucija” Marije Borelius te pretplata za streaming servis Pickbox NOW u trajanju od šest mjeseci. Ljetni paket Dobre prilike donosi i poklon-vaučer Croatia Poliklinike za 3+1 gratis tretman mezoterapije i poklon-vaučer Croatia dodatnog zdravstvenog osiguranja od 150 kuna.

Osvojite torbu koja ima sve što vam je potrebno za dan na plaži Osvojite torbu koja ima sve što vam je potrebno za dan na plaži Foto: PR

Ako ste klijent Croatia osiguranja ili to tek planirate postati, sada je idealno vrijeme da upoznate sve pogodnosti programa pogodnosti Dobra prilika.

Prvi je korak da na svoj mobilni uređaj učitate aplikaciju Moja Croatia, a zatim potražite više od stotinu popusta partnera, a ovaj mjesec ističemo 30 % popusta na sunčane naočale u Optotimu, 20 % na streaming servis Pickbox NOW ili 15 % popusta na Glamping Village Terme Tuhelj.

I na kraju, Dobra prilika ne bi bila tako dobra da nije tu za sve vas, osvojite odmah Croatijin ljetni paket Dobre prilike i uživajte u ljetu. Više detalja o nagradnom natječaju doznajte ovdje.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Croatia osiguranje po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju