Među zgradama smjestila se ova kuća s terasom koja osigurava privatnost zahvaljujući visokoj drvenoj ogradi te drveću i zelenilu koje je okružuje. Iako susjedne zgrade gledaju na terasu, na njoj se može opušteno i neopterećeno uživati upravo zahvaljujući tim "skrivačima" od pogleda.

Galerija Terasa usred grada sklonjena od pogleda - 4 Terasa usred grada sklonjena od pogleda - 3 Terasa usred grada sklonjena od pogleda - 2 +3 Terasa usred grada sklonjena od pogleda

Na terasu se izlazi kroz široku staklenu stijenu koja, kada se skroz otvori, stvara potpuno otvoreni prostor u kojem su spojeni unutrašnji i vanjski dio doma. Terasa je elegantna i uređena u sivim tonovima i drvu, a niska metalna ograda obojana u žuto daje joj dodatan šarm.

Terasa usred grada sklonjena od pogleda - 3 Terasa usred grada sklonjena od pogleda (Foto: Living4media)

Unutarnji dio kuće spojen s terasom je pak uređen u mozaiku podnih pločica raznih uzoraka i s visokim ciglenim zidom. Tu se nalazi i slatki kutak sa žutim stolom i stolcima za klince, a osobnost prostoru daje i velika crvena slika na zidu od cigle.

Terasa usred grada sklonjena od pogleda - 6 Osobnost prostoru daje i velika crvena slika na zidu od cigle (Foto: Living4media)

Ova eklektična i šarmantna oaza usred grada skrivena od pogleda baš nas je oduševila.

Terasa usred grada sklonjena od pogleda - 7 Terasa je elegantna i uređena u sivim tonovima i drvu, a niska metalna ograda obojana u žuto daje joj dodatan šarm (Foto: Living4media)

Oduševljava prolaznike: Najljepši zagrebački balkon, na kojem raste 120 biljaka Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 14 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 2 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 13 +13 Zagrebački balkon prepun cvijeća zadivljuje prolaznike - 12

Ljepši i od glamuroznih kvadrata: Balkon Valentine iz Siska izgleda poput male fantazije Mnogi se ne mogu prestati diviti balkonu Valentine Štajduhar iz Siska - 17 Mnogi se ne mogu prestati diviti balkonu Valentine Štajduhar iz Siska - 15 Mnogi se ne mogu prestati diviti balkonu Valentine Štajduhar iz Siska - 10 +22 Mnogi se ne mogu prestati diviti balkonu Valentine Štajduhar iz Siska - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju