Sarah Jessica Parker gostovala je u podcastu "The Bradshaw Boys".

Galerija Sarah Jessica Parker - Seks i grad (2008.) Faca (Chris Noth, Seks i grad) Svi znaju junakinje popularne serije Seks i grad +1 Seks i grad

U sklopu ovog podcasta Cory Cavin, Jon Sieber i Kevin James Doyle prvi put gledaju kultnu seriju "Seks i grad" i raspravljaju o epizodama, a sada su imali priliku ugostiti glavnu zvijezdu serije.

Naravno, postavili su joj i vječno pitanje o kojem vole raspravljati svi obožavatelji "Seksa i grada" - tim Faca ili tim Aidan?

"Kao što možete pretpostaviti, ovo pitanje stavlja me u grozan položaj. Imam vrlo brz i vrlo jednostavan odgovor. Moraš biti tim Faca. Jednostavno ne može pričati tako dugačku priču i na najkonvencionalniji mogući način ne navijati za takav završetak. Toliko volim Chrisa Notha i mislim da je Michael Patrick King sjajno i vješto napisao njegov lik. Volim i Johna Corbetta i Aidana. Volim njegova Aidana. Najbolje od oba svijeta. Imam osjećaj kao da sam na kraju dobila oba tima. Mislim da je Carrie naposljetku morala završiti s Facom, ali bilo je sjajno malo se zezati na putu do toga", zaključila je Sarah.

Mihail Barišnjikov Mihail Barišnjikov: Legendarni baletan koji je i ljubio i plesao - strastveno

Sarah Jessica Parker i John Corbett John Corbett: Dvije uloge zbog kojih smo se nepovratno zaljubili u šarmantnog glumca

Carrie Bradshaw upoznaje Johna Jamesa, tj. Facu u prvoj epizodi serije, a njihova ljubavna priča svoj epilog doživljava u posljednjoj epizodi. U šest sezona serije Carrie se mnogo zaljubljivala, ali bio je samo jedan muškarac koji je zamalo uspio nadmašiti Facu.

To je bio Aidan, po mnogima savršen odabir za Carrie. Njihova idilična ljubav zakomplicirala se kad je Carrie započela aferu s Facom. Očajni Aidan prekinuo je vezu kada je saznao za to, ali ubrzo se opet vratio u njezin život, oprostio joj i naposljetku je čak i zaprosio.

Najbolji odabir za Carrie je...

glasova:

Iako joj je u emotivnom smislu dao sve ono što joj Faca do tada nije mogao ponuditi, Carrie je zaruke prekinula.

Bez obzira na sve, u njezinu srcu bilo je mjesta samo za jednog muškarca – Facu.

Sarah Jessica Parker na snimanju 'Seksa i grada' u kultnoj 'novine' haljini Johna Galliana "Seks i grad": Istina o kultnoj haljini koja je podijelila fanove serije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju