Nakon spektakularnog dočeka koji mu je pripremljen na glavnom zagrebačkom trgu, našeg eurovizijskog heroja Baby Lasagnu dočekao je i njegov rodni grad Umag.

Galerija Doček Baby Lasagne u Umagu Baby Lasagna u Umagu Doček Baby Lasagne u Umagu - 3 +3 Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 Četiri dana nakog povijesnog hrvatskog eurovizijskog uspjeha, fenomenalnog drugog mjesta koje je osvojio Umažanin Marko Purišić, emocije se i dalje ne stišavaju, a ponos samo raste.

Večeras su svojeg junaka i sugrađanina dočekali i stanovnici Umaga, a smijeha, veselja, suza, velikih emocija i riječi punih ponosa nije manjkalo.

Doček se odvio na umaškom Trgu 1. svibnja, a velika ljubav koja je pružena Baby Lasagni i njegovom mladom, vrijednom, skromnom i talentiranom timu bila je zaista impresivna. Velikom broju okupljenih nije smatala ni kiša jer za podršku Marku nije teško istrpjeti ništa.

Baby Lasagna u Umagu Baby Lasagna u Umagu (Foto: Cropix)

Istarski čentrini, hrvatske zastave, majice s printom mačaka i ostali rekviziti podrške vidjeli su se na svakom uglu, a Marko ni ovoga puta nije mogao sakriti emocije.

Čim je stigao, zavladala je prava razdragana i navijačka atmosfera, a posebno nam je za oko zapeo hoodie koji je nosio ispod crne jakne. Naime, Marko je odjenuo bijeli hoodie na kojemu je njegov lik u odjeći koju mu je za Doru dizajnirala Valentina Pliško, a ispod plavim slovima piše Rim Tim Tagi Dim. 

Baby Lasagna u Umagu Baby Lasagna u Umagu (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Kao da je nesvjestan toga da doista zaslužuje tolike čestitke i riječi hvale, ovaj skromni mladić, nekad sporedni lik na pozornici, a danas glavna zvijezda, doista može biti uzor svim mladima, ali i onima starijima. Dobrota, upornost i predan rad uvijek će se na kraju nagraditi.

Baby Lasagna sa zaručnicom Elizabetom Ružić Emotivan trenutak Marka i Elizabete: Kome treba prvo mjesto kad imaš nekoga da te ovako zagrli!

I vez na prsluku Baby Lasagne ima svoju priču, a veže se za Slavoniju i Dubrovnik Valentina Pliško za Baby Lasagnu dizajnirala je prekrasan crveni prsluk s imitacijom zlatoveza - 7 Valentina Pliško za Baby Lasagnu dizajnirala je prekrasan crveni prsluk s imitacijom zlatoveza - 5 Valentina Pliško za Baby Lasagnu dizajnirala je prekrasan crveni prsluk s imitacijom zlatoveza - 8 +5 Valentina Pliško za Baby Lasagnu dizajnirala je prekrasan crveni prsluk s imitacijom zlatoveza - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju