U modnim izdanjima na ulicama glavnog grada Hrvatske posljednjih mjeseci viđamo raznolike odjevne komade, ali već je na prvi pogled jasno koji su najpopularniji, barem kada je u pitanju ljetna moda. Hrvatice obožavaju haljine. One se iz sezone u sezonu nameću kao favorit većine pripadnica ljepšeg spola koje imamo priliku vidjeti na špici.

Galerija Udoban komplet u ljetnom street style izdanju sa zagrebačke špice Udoban komplet u ljetnom street style izdanju sa zagrebačke špice Ljepotica iz Zagreba u udobnom kompletu +2 Bež nijanse popularne su na zagrebačkoj špici

Mnoge smatraju kako je haljina najudobniji ljetni komad, ali ljubiteljice hlača s tim se neće složiti.

U ponudama brojnih modnih brendova mogu se pronaći uistinu udobni modeli hlača koji bez problema konkuriraju haljinama i kao stvoreni su za ljeto. Posljednjih nekoliko sezona posebno su popularni ljetni kompleti koji podsjećaju na pidžame, a jedan takav komplet nosila je i naša današnja street style zvijezda.

Udoban komplet u ljetnom street style izdanju sa zagrebačke špice Udoban komplet u ljetnom street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tamnokosa ljepotica prošetala je centrom Zagreba u bež kompletu s bijelim prugama, sastavljenom od košulje i kratkih hlačica s vezicom.
Nedavno smo pisali o tome kako su upravo bež nijanse najbolja ljetna alternativa ljetnoj boji i vrlo su popularne na zagrebačkoj špici.

Udoban komplet u ljetnom street style izdanju sa zagrebačke špice Udoban komplet u ljetnom street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Svoj bež komplet mlada dama spojila je sa smeđim kožnatim sandalama ravnih potplata i pismo-torbom. Odabirom crvenog laka za nokte unijela je malo vatre u svoje neutralno, praktično, nosivo i nadasve udobno ljetno izdanje.

Bež nijanse popularne su na zagrebačkoj špici Bež nijanse popularne su na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Bolja od bijele? 17 street style izdanja iz Zagreba u kojima vlada bež boja Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 1 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 2 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 3 +15 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 4

Tako se to radi! Dama sa zagrebačke špice koja se usudi biti drukčija Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +11 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju