Uređenju kuhinje mnogi posvećuju posebnu pažnju jer to je mjesto u domu u kojem provodimo puno vremena, pripremao hranu, objedujemo, družimo se s obitelji uz jelo. Bez obzira na to kako vaša kuhinja izgledala, koliko je velika i kako je uređena, jedno rješenje uvijek će se dobro uklopiti – cigleni ili kameni zid.

Takav zid unijet će dašak rustikalnog šarma i prostor učiniti zanimljivijim i posebnijim. Kameni ili cigleni zid sjajno će izgledati i u modernijim i klasičnijim kuhinjama što dokazuje i deset fotografija koje smo skupili u galeriji, a koje vam mogu biti odlična inspiracija kako da u vlastitu kuhinju "ukomponirate" jedan ovakav upečatljivi zid. To može biti i samo jedan manji dio zida ili veća površina, sve ovisi o veličini kuhinje i vašim preferencijama.

Slika nije dostupna Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 15 Oči nam se odmah zacakle: 15 krasnih kuhinja o kakvima volimo maštati

Naravno, taj cigleni ili kameni zid ne mora biti pravi jer danas postoje raznorazne kvalitetne imitacije, poput samoljepljivih folija ili pločica. Bit će to ne toliko skupa investicija koja će u kuhinju unijeti živost i osvježenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju