Ne možemo zamisliti uskrsnu dekoraciju koju je lakše napraviti od ove! Toliko je jednostavna za izradu, a vrlo slatka i efektna, pa će oduševiti svakoga tko sjedne za blagdanski stol. Sve što vam za nju treba jest jaje, salveta i malo špage.

Galerija Dekoracija za uskrsni stol s jajetom i platnenim ubrusom Dekoracija za uskrsni stol s jajetom i platnenim ubrusom - 2 Dekoracija za uskrsni stol s jajetom i platnenim ubrusom - 9 +6 Još jedna ideja jest da salvetu složite tako da imitira gnijezdo te u nju položite jaje

Za još svečaniji dojam možete koristiti platnenu salvetu, a umjesto špage prsten za salvete, savitljivu grančicu ili bilo što drugo čime možete zavezati salvetu. Blagdanske dekoracije koje možete izraditi sami uvijek su dobrodošle, a ovaj ukrasić izuzetno je jednostavan za izradu pa lako možete uključiti i najmlađe.

Dekoracija za uskrsni stol s jajetom i platnenim ubrusom - 6 Napravite uskrsnog zeku od jajeta i salvete (Foto: Living4media)

To je jedna od najslađih uskrsnih dekoracija za blagdanski stol te možete biti sigurni da će je svatko tko sjedne za vaš blagdanski stol primijetiti. Napravite je tako da kuhano jaje, koje čak i ne mora biti pisanica, već obično, stavite u zavinutu salvetu s krajevima prema gore koji glume zečje uši, a jaje zamotano u salvetu zekinu glavu. Salvetu pričvrstite špagom ili nečim drugim i vaš preslatki uskrsni zeko od jajeta i salvete je gotov.

Fotografije koje dokazuju da su cicamace ukrašene pisanicama savršena uskrsna dekoracija Cicamace ukrašene pisanicama - 5 Cicamace ukrašene pisanicama - 4 Cicamace ukrašene pisanicama - 2 +1 Cicamace ukrašene pisanicama - 3

Divno drvce sa svjetlećim pisanicama kojim ćete poželjeti ukrasiti dom za blagdane Uskrsno drvce s Etsyja Uskrsno drvce s Etsyja Uskrsno drvce s Etsyja +2 Uskrsno drvce s Etsyja

Obična salveta i obično jaje sve su što vam treba za izradu ovog ljupkog zečića za dekoriranje blagdanskog stola. Još jedna ideja jest da salvetu složite tako da imitira gnijezdo te u nju položite jaje, a takav ukras posebno efektno izgledat će u zdjelici ili na tanjuru, bilo dubokom ili plitkom.

Dekoracija za uskrsni stol s jajetom i platnenim ubrusom - 1 Ljupki uskrsni zeko bit će zvijezda blagdanskog stola (Foto: Living4media)

Dekoracija za uskrsni stol s jajetom i platnenim ubrusom - 8 Još jedna ideja jest da salvetu složite tako da imitira gnijezdo te u nju položite jaje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju