Ivana Vrdoljak Vanna privlači pozornost svojim modnim kombinacijama gdje god se pojavi. Za scenu često bira upečatljive modne komade, a ni koncert na otvorenom usred prosinca u tome nije iznimka.

Galerija Ivana Vrdoljak Vanna uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 2 Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 3 +4 Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 1

Ivana Vrdoljak Vanna sinoć je otvorila večernji program na Adventu u Mostaru i zagrijala publiku svojim dobro poznatim hitovima.

Kako i priliči mjestu i vremenu, za pozornicu na otvorenom odabrala je toplu kombinaciju kojom je dominirao predimenzionirani kaput od umjetnog krzna.

Točnije, nosila je sivu kratku bundu koja je bila sjajan izbor za prohladnu prosinačku večer, a sparila ju je s toplim šeširićem.

Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 3 Ivana Vrdoljak Vanna na Adventu u Mostaru - 3 (Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell)

Ispod kaputa nazirala se svjetlucava tunika sa šljokicama koja je cijelom izdanju dodala dašak blagdanskog glamura. Vanna ju je sparila s klasičnim crnim hlačama ravnih nogavica i kožnatim gležnjačama. 

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela kratkih kaputa od umjetnog krzna po uzoru na Ivanu Vrdoljak Vannu, a koji su sjajan izbor za adventska druženja na otvorenom.

Next kaput, 169 eura Next kaput, 169 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Vanna u efektnim čizmama koje podižu čak i najjednostavnije kombinacije Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama +3 Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama

Ivana Vrdoljak Vanna u mrak čizmama koje najbolje izgledaju uz mini komade Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna Čizme iznad koljena su hit iz godine u godinu +4 Zara, 99,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju