Jedna vaza s omiljenim cvijetom dovoljna je da u dom unesemo dozu romantike i svježine, a mnogima je upravo ovaj detalj najdraži dio proljetnog uređenja doma.

Galerija Vaza u obliku mačje šape Vaza u obliku mačje šape Vaza u obliku mačje šape +1 Temu, 4,98 eura

Na stranicama internetskih trgovinama možemo pronaći razne primjerke efektnih vaza, a Temu je riznica ideja jer ondje možemo pronaći sve – od igle do lokomotive. A ovih su dana mace u prvom pravu jer su dio spektakularnog projekta Baby Lasagne.

Baš je zato porasla prodaja jedne slatke vaze s Temua koja dolazi u obliku mačje šape. Slatka mačja šapa u bijeloj boji ukrašena je crnim i žutim mrljama koje stvaraju taj tigrasti dojam, a kad postavimo cvijet u vazu, djeluje kao da maca u šapi drži cvijeće.

Vaza u obliku mačje šape Temu, 4,98 eura (Foto: Temu)

Rustikalna i unikatna ova će se vaza super uklopiti u svaki stil uređenja interijera, a ako u životu imate ljubiteljicu maca, može poslužiti i kao originalni poklon. Zadovoljni korisnici istaknuli su da je ova vaza kvalitetna te da je stigla ista kao na fotografiji.

Ako vam se svidjela možete je pronaći na stranicama Temua, a za jedan primjerak treba izdvojiti 4,98 eura.

Vaza u obliku mačje šape Temu, 4,98 eura (Foto: Temu)

Jednostavna, a tako upečatljiva vaza s Temua najviše će razveseliti ljubiteljice knjiga Vaza u obliku knjige, 10,79 eura Vaza u obliku knjige, 10,79 eura Vaza u obliku knjige, 10,79 eura +2 Vaza u obliku knjige, 10,79 eura Vaza divnih boja super će se uklopiti u dom, a posebno će se svidjeti ljubiteljicama maca Vaza u obliku mačke Vaza u obliku mačke Vaza u obliku mačke +2 Vaza u obliku mačke Simpatična proljetna vaza u obliku jagode ublažit će iščekivanje omiljenog voća Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura Temu.com,12,78 eura +1 Temu.com, 12,78 eura Zgodna vaza s Temua divan je ukras u domu, a mnogi je naručuju i za vjenčanja Vaza s Temua Vaza s Temua Vaza s Temua +0 Vaza s Temua

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju