Ako ste u svoj dom poželjeli unijeti dašak novoga, jednostavna vaza s cvijećem pravi je izbor. Taj sitni, ali efektni detalj u trenu podigne prostor, a u dom unese dozu proljetne svježine.

Galerija Vaza u obliku mačke Vaza u obliku mačke Vaza u obliku mačke +2 Temu, 11,99 eura

Internetske trgovine su prepune takvih primjera, a jedna nam je slatka vaza ukrala svu pažnju.

Pronašli smo je na stranicama internetske trgovine Temu, a posebna je po pastelnim, nježnim bojama, odličnom omjeru cijene i kvalitete, ali i činjenici da dolazi u obliku elegantne mace pa će oduševiti sve ljubiteljice šapica.

Vaza u obliku mačke Temu, 11,99 eura (Foto: Temu)

Bilo da ste ljubiteljica mačaka, ili sitnicom želite iznenaditi dragu osobu, ova je vaza baš odličan izbor. Vaza u obliku mace dolazi u četiri boje – bež, ružičastoj, žutoj i bijeloj i odlično se uklapa u različite stilove uređenja doma.

Vaza u obliku mačke Temu, 11,99 eura (Foto: Temu)

Zadovoljni korisnici podijelili su same petice ovom proizvodu, a mnogi su istaknuli kako nisu očekivali da će stići tako velika vaza. Njezine dimenzije su 20 puta 17 centimetara, a mnogi su je stavili na prozor – jedno od najdražih mjesta na kojima i same mace vole provoditi vrijeme.

Još jedna pozitivna stvar jest činjenica da vazu možete i samo oslikati i tako je prilagoditi svome interijeru. Ako vam se svidjela vaza o obliku mačke, možete je pronaći na Temuu, a cijena jednog primjerka jest 11, 99 eura.

Provjerite i koji će cvjetovi najljepše izgledati u ovoj vazi. 

Vaza u obliku mačke Temu, 11,99 eura (Foto: Temu)

Vaza s Temua Zgodna vaza s Temua divan je ukras u domu, a mnogi je naručuju i za vjenčanja Temu.com, 12,78 eura Simpatična proljetna vaza u obliku jagode ublažit će iščekivanje omiljenog voća Vaza s AliExpressa u obliku glave Tako dobra tegla s AliExpressa u kojoj cvijeće izgleda poput frizure AliExpress, 10,64 EUR Keramička vaza u obliku torbe tako je dobar (modni) dodatak domu

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju