Vedrana Likan, glavna direktorica vodeće konzultantske kompanije za investicije i nekretnine Colliers, u Bruxellesu će primiti nagradu Female Business Leader of the Year koju dodjeljuje Emerging Europe Awards.

Odabir i nagrađivanje osmišljeni su kako bi se prepoznale izvanredne inicijative u dijelu Europe u razvoju te progresivni rad organizacija i pojedinaca, uključujući i lidere koji su doprinijeli razvoju i uspjehu regije.

Female Business Leader of the Year je kategorija koja prepoznaje i nagrađuje žene na liderskim pozicijama koje su dale značajan i inspirativan doprinos uspjehu svojih organizacija, koje rade na poticanju žena na razvoj karijera, mentoriraju buduće generacije liderica i svojim djelovanjem doprinose razvoju kulture uspjeha.

Ove godine u toj kategoriji bilo je 17 nominiranih izvrsnih žena, a naposljetku je nagrada dodijeljena Vedrani Likan za dugogodišnju predanost promicanju pozitivnih promjena u društvu te sustavne napore u osnaživanju žena u poslovnom okruženju.

Likan je i pokretačica projekta "21 put prema uspjehu" te konferencije LeaderSHE koja će se 30. lipnja u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn.

Konferencija je krovno događanje koje se održava serije panela “21 put prema uspjehu”. Okupit će žene decision-makere i one koje kroz poziciju i instituciju koju zastupaju, zaokružuju nastupom, porukama i svojim pričama - ključne poruke o ulozi žena u društvu kao i važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i prihvaćanje različitosti te poticanja kulture uspjeha.

LeaderSHE je sinonim za osviješteno i odgovorno žensko liderstvo. Potiče žene da preuzmu vodstvo i liderske pozicije koje im pripadaju čime se utječe na stvaranje ohrabrujućeg okružja u kojem žene mogu razvijati vlastiti profesionalni i osobni potencijal.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju