Veliki eurovizijski koncertni spektakl čeka nas ovog lipnja u Zagrebu, a predvodnici tog glazbenog doživljaja bit će Baby Lasagna i pobjednica Eurosonga 1989. Emilija Kokić.

Galerija Baby Lasagna jedan je od izvođača zagrebačkog eurovizijskog koncerta Stiže i prošlogodišnja petoplasirana predstavnica Norveške Alessandra Mele Emilija Kokić trijumfirala je 1989. s grupom Riva +1 Dankinja Emmelie de Forest pobijedila je na Eurosongu 2013.

Eurovizijski partyji održavaju se godinama diljem Europe, a ove će godine i Zagreb biti domaćin jednoga pod nazivom Eurosong - najveći hitovi. Pjesme s najvećeg europskog glazbenog natjecanja orit će se Boćarskim domom 8. lipnja s početkom u 21:00, a sve će biti popraćeno vrhunskom produkcijom.

Nakon vrhunca eurovizijske sezone koji nas čeka početkom sljedećeg mjeseca, točnije od 7. do 11. svibnja, hrvatske, ali i strane zvijezde Eurosonga sele se u Zagreb gdje će se, uz uživanje u dobroj glazbi, nadamo se, slaviti i odličan uspjeh našeg ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne.

Osim talentiranog Marka Purišića, publiku će zabavljati i Emilija Kokić koja je eurovizijski trofej s grupom Riva podigla prije 35 godina, ali i Dankinja Emmelie de Forest, pobjednica Eurosonga 2013.

Emilija Kokić trijumfirala je 1989. s grupom Riva Emilija Kokić trijumfirala je 1989. s grupom Riva (Foto: Guliver Images)

Također, doći će i druge strane eurovizijske zvijezde poput Norvežanke Alessandre Mele, Azerbajdžanke Efendi, ali i izvođači koji su ostali zapamćeni na Dori i drugim nacionalnim izborima, ali na Eurosong ipak nisu otišli, poput naših Marka Bošnjaka i Lare Demarin.

Stiže i prošlogodišnja petoplasirana predstavnica Norveške Alessandra Mele Stiže i prošlogodišnja petoplasirana predstavnica Norveške Alessandra Mele (Foto: Guliver Images)

Ulaznice za ovaj glazbeno-scenski doživljaj mogu se nabaviti na internetskoj stranici ulaznice.hr te na svim njihovim prodajnim mjestima, ali važno je požuriti jer se priprema poseban audiovizualni spektakl, zbog čega je broj ulaznica ograničen.

Dankinja Emmelie de Forest pobijedila je na Eurosongu 2013. Dankinja Emmelie de Forest pobijedila je na Eurosongu 2013. (Foto: Guliver Images)

Dizajnerica Baby Lasagne: "Kostimi za Eurosong su pri kraju, želimo da budu još bolji nego na Dori" Valentina Pliško dizajnira kostime za Baby Lasagnu Baby Lasagna i prateći plesači u kostimima mlade dizajnerice Valentine Pliško Valentina Pliško dizajnira kostime za Baby Lasagnu - 3 +8 Valentina Pliško dizajnira kostime za Baby Lasagnu - 4

Plesačica Baby Lasagne: "Pobjeda na Dori nam je kao da smo osvojili nogometno prvenstvo" Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju