Venera je ušla u znak škorpiona 8. listopada, a tamo će se zadržati sve do 1. studenog 2019. godine. Što to točno znači? Venera je planet ljubavi i prosperiteta, dok je škorpion posesivan horoskopski znak koji je vješt zavodnik i ljubavnik.

Upravo zato za mnoge će znakove zodijaka ovo biti vrijeme uzbudljivih ljubavi te intenzivnih tjelesnih zadovoljstava. Bez obzira na to jeste li solo ili u paru, mnoge očekuju ugodne promjene u spavaćoj sobi.

No pozitivni utjecaji Venere moći će se opaziti i na financijskom planu, a sljedeća tri tjedna mogla bi razrješiti neke goruće probleme s novcem. Evo kako će se Venera u Škorpionu odraziti na sve znakove zodijaka.

OVAN
Venera u Škorpionu probudit će strast u ovnovima. Ne samo da će pripadnici ovoga horoskopskog znaka željeti razigrati svoj ljubavni život, već će si htjeti ugoditi i na mnogim drugim poljima. Ovaj mjesec ćete shvatiti kako zaslužujete onaj par cipela o kojima već dugo maštate.

BIK
Ovo je vaše vrijeme. S obzirom da je Venera vaš vladajući planet, do kraja mjeseca osjećat će se posebno lijepo i poželjno. Uživajte u svakom trenutku, ali znajte svoje granice. U opasnosti ste da pretjerate u svojim porocima, a to biste kasnije mogli požaliti.

Srce Horoskop i ljubav: S kojim ćete znakom biti najsretniji?

BLIZANCI
Venera u Škorpionu donosi vam obilje romantične sreće i seksualnog zadovoljstva, ali isto tako i dosta ljubomore. Razmislite zašto osjećate nepovjerenje prema partneru – je li u pitanju iracionalna ljubomora izazvana niskim samopouzdanjem, ili stvarno imate opravdanih razloga sumnjati u njegovu privrženost i vjernost?

RAK
Ovo je idealno vrijeme za samoopažanje ili introspekciju. Riješite se predrasuda i iskoristite ovo vrijeme za slavljenje svoje individualnosti. Dajte si prostora da slijedite svoje snove bez razmišljanja o tome što će „misliti selo“ o vama.

LAV
Venera u Škorpionu dat će vam do znanja koliko cijenite mir i tišinu te vas potaknuti da se povučete u udobnost vlastitog doma. Pobrinite se da se vaš poriv za trenutnom samoćom ne protumači kao izbjegavanje ili ravnodušnost prema onoj „posebnoj“ osobi, već samo kao predah od uzbudljivog društvenog života.

DJEVICA
Do kraja listopada stvari bi se značajno mogle promijeniti na vašem ljubavnom planu, ali isto tako mogli biste otkriti duboki poriv za produbljivanjem društvenih veza i prijateljstava. Vaši bi se prioriteti u životu mogli vrlo brzo promijeniti.

Vjenčanje Numerologija i ljubav: Koji je idealan datum za ulazak u brak u 2020. godini?

VAGA
Venera je vaš vladajući planet, pa ne čudi da ćete osjećati posljedice ulaska u znak Škorpiona. U ovom razdoblju bit će vam posebno važna emotivna povezanost s partnerom. Ako niste u vezi, ne očajavajte. Imat ćete priliku izgraditi novu i stabilnu vezu koja bi mogla potrajati.

ŠKORPION
Listopad je vaše vrijeme da činite ono što želite. Iskoristite svoju izraženu energiju i magnetsku privlačnost na koji god način želite. Neki će – iznenađujuće – u ovom periodu htjeti pokazati svoju mekšu stranu te biti „ranjivi“ s osobom koju vole.

STRIJELAC
Nitko ne voli svoju slobodu i nezavisnost kao strijelac. Ipak, neki bi se pripadnici ovoga znaka do kraja listopada mogli zapitati ne bi li taj pustolovni duh bilo ljepše dijeliti s jednom posebnom osobom.

JARAC
Listopad je idealan mjesec za napretke u karijeri i na financijskom planu. No jarčevi će si u ovome razdobolju dopustiti da se opuste i uživaju i u nekim drugim manje „stresnim“ stvarima. Vaš bi seksualni život mogao postati vrlo buran.

Bryan Adams Koja je ljubavna pjesma kao stvorena za vaš horoskopski znak?

VODENJAK
Venera u Škorpionu prenijet će strast na druge sfere vašeg života – poput posla ili društvenog života. Pripazite samo da vas previše ne ponesu emocije te tako spriječite eventualne probleme s kolegama ili prijateljima.

RIBE
U ovom periodu imat ćete potrebu biti posebno iskreni u komunikaciji s okolinom. Zbog toga će neke veze puknuti, dok ćete s drugima postati još bliži i intimniji. Zapamtite da ste odgovorni samo za sebe i svoje postupke te da ne možete utjecati na to kako će drugi reagirati na vaše ponašanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju