Catrice ima novu limitiranu kolekciju Kaviar Gauche, posvećenu jednom od najromantičnijih dana u životu - vjenčanju.

Galerija Mladenka Catrice blotting puder Catrice kist za puder +3 Catrice sjajilo

Kolekcija je osmišljena u suradnji s međunarodnim modnim dizajnerom istog imena i nije namijenjena samo mladenkama i djeverušama, nego je savršeno prikladna za sve brze popravke šminke u pokretu.

Ljubiteljice modernih mini pakiranja oduševit će pakiranja ruževa, a proizvodi u nosivim, svježim bojama pružaju prirodan make-up za lice i usne i prikladni su za sve tipove kože.

Kolekciju čine puder, kist, sjajilo za usne, rumenilo, highlighter i ruževi za usne.

1. KAVIAR GAUCHE BLOTTING PUDER

Cijena ovog pudera je 27,90 kuna, a radi se o ultrafinom, prozirnom puderu za upijanje koji omogućuje mat ten. Koža dobiva prirodan, svjež izgled bez sjaja, a praktični mini format stane u bilo koju torbicu.

Catrice blotting puder Catrice blotting puder (Foto: Catrice)

2. KAVIAR GAUCHE TOUCH UP KIST

Mali kist za puder zlatnog dizajna, koji se prodaje za 31,90 kuna, savršen je za puder u prahu i sastoji se od visokokvalitetne sintetičke dlake.

Catrice kist za puder Catrice kist za puder (Foto: Getty Images)

3. VOLUMIZING LIP BOOSTER SJAJILO

Ovo sjajilo, kažu kreatori, idealno je za brzo dotjerivanje prije vjenčanja, a ima pojačani učinak i osigurava vidno pune i neodoljive usne. Sjajilo koje košta 23,90 kuna može se nositi samostalno ili u kombinaciji s ruževima.

Catrice sjajilo Catrice sjajilo (Foto: Catrice)

Blještavi komadi nisu nepoželjni, ali dozirajte blještavimo kako ne biste zasjenili mladence Poštujte mladence: Pravila odijevanja kojih se gosti na svadbi moraju pridržavati

Mladenka Vizažistica savjetuje mladenke: Pet najvažnijih pravila za savršeni make-up

4. KAVIAR GAUCHE RUMENILO & HIGHLIGHTER

Svjetlucavi sjaj i svježe rumenilo vrlo su bitni za uspješan izgled šminke, a ova praktična Blush & Glow Paleta, koja stoji 35,90 kuna, kombinira ove dvije ljepotice. Rezultat je zapanjujući ten s dodatnim sjajem.

Catrice rumenilo i highlighter Catrice rumenilo i highlighter (Foto: Catrice)

5. KAVIAR GAUCHE MINI SET RUŽEVA ZA USNE

Set je namijenjen za sve koji se ne mogu odlučiti za nijansu ili žele promijeniti boju usana, npr. između ceremonije vjenčanja i zabave. Sadrži četiri kremasta ruža s lagano svjetlucavim i mat završetkom, koji će savršeno zaokružiti svaki izgled, a cijena mu je 64,90 kuna.

Catrice set ruževa Catrice set ruževa (Foto: Catrice)

Pogledajte i:

Parfemi za mladenke: 10 mirisa stvorenih za najromantičniji dan za pamćenje Parfemi za mladenke - 10 Parfemi za mladenke - 1 Parfemi za mladenke - 6 +7 Parfemi za mladenke - 4
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju