Zagrebačka frizerka Sandra Zajec, poznata kao lady barberica i vlasnica salona Professional Hair Design, pobijedila je na razini države i regije i osigurala svoje mjesto u globalnoj završnici natjecanja frizera 'Keune Hairstylist Awards'.

Galerija Sandra Zajec Sandra Zajec Sandra Zajec +1 Radovi Sandre Zajec

Prestižno natjecanje okuplja sam vrh svjetskih frizera koji se natječu za vrijedne nagrade i titulu najboljeg u jednoj od četiri kategorije: Barber Boss, Unleashed Creativity, Color Explosion i Signature Style.

Za mene je to velika pobjeda, jer sam dokazala sama sebi da su trud, rad i upornost jedini pravi put ka uspjehu. Tako da sam pobjednik bez obzira na ishod, rekla nam je Sandra.

Nakon pobjede na razini države i regije, Sandra se probila u globalnu završnicu prestižnog frizerskog natjecanja i to u kategoriji Barber Boss.

Ovaj je rezultat još važniji jer o pobjednicima nacionalne, regionalne i globalne razine odlučuje stručni žiri sastavljen od frizerskih autoriteta.

Sandra Zajec Radovi Sandre Zajec (Foto: Sandra Zajec)

Sandra je osnivačica popularnog brenda The Barbers, koji njeguje retro tradiciju brijačnica, spajajući je s modernim minimalizmom.

Učila je od starih zagrebačkih majstora zanata i usavršavala se u Londonu. Od 1998. pa sve do danas, Sandra konstantno usavršava svoje specijalnosti, a može se pohvaliti i brojnim istaknutim nastupima.

Njezin put počeo je davno, govori nam Sandra. Kao djevojčica je odlazila s tatom u brijačnicu i onda se na prvi pogled zaljubila u profesiju koja nije nimalo lagana.

Sandra Zajec Radovi Sandre Zajec (Foto: Sandra Zajec)

Ako želiš biti najbolji i igrati u prvoj ligi, moraš se puno odricati. Moraš biti brz, inovativan, znatiželjan i željan novih pobjeda, a to iziskuje puno vremena, kaže Sandra.

Često me pitaju koja je tajna uspješnog frizera ili barbera?

Mnogi misle da tajna leži u njihovoj tehnici, no stvar je zapravo u njihovom mindsetu. Ključ ostvarenja nečijeg potencijala je učenje kako metodički misliti o procesu šišanja. Treba se svaki put zapitati što radim i kako to radim?

10 najutjecajnijih frizura svih vremena koje nikad ne izlaze iz mode Jane Birkin Mia Farrow Cher +7 Marilyn Monroe

Smatram da naša individualnost je ipak najjače oružje iza te stolice. Stoga budite svjesni i moći ćete osloboditi svoj potencijal, objasnila je Sandra svoju tajnu uspjeha, zaključila je istaknuta frizerka Sandra. 

  Sandra Zajec Radovi Sandre Zajec (Foto: Sandra Zajec)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju