Već je dobro poznato da je Baby Lasagna veliki ljubitelj maca te da se doma brine o jednookom mačku Stipi i macama Gertrudi i Branki. Ljubav prema ljubimcima uklopio je u cijeli ovaj projekt, a tim je detaljem kupio srca mnogih.

Osim što je veliki ljubitelj životinja, mnoge je osvojio skromnošću i poniznošću. I dok neki smatraju da se pojavio preko noći, oni koji ga bolje poznaju ističu da se tijekom života puno naradio za ovaj trenutak slave.

Stoga ne čudi da podrška dolazi sa svih strana. A tu je podršku, sasvim očekivano, dobio i od zagrebačkog Cat Caffea. Popularni kafić u čast Baby Lasagne organizira zabavni kviz koji će se održati u četvrtak, 9. svibnja.

U kvizu može sudjelovati maksimalno sedam timova po četiri osobe, a prednost imaju oni koji najbrže rezerviraju svoj stol. Prijaviti se možete preko njihova profila na Instagramu, sve do četvrtka 9. svibnja u 14 sati.

Za koga je bio taj najslađi trenutak spektakularnog nastupa Baby Lasagne? Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +1 Baby Lasagna A ovako je Hrvatska podržavala Baby Lasagnu: Ručni radovi mama i baka preplavili televizore diljem Hrvatske Eurovizijska atmosfera u domu Gordane Sarson Danijela Premužić ukrasila je svoj televizor tabletićem Eurovizijska atmosfera u domu Sanele Batrnek +3 Tabletić Valentine Namesnik kao podrška Baby Lasagni Majice Baby Lasagne s printom mačka Stipe vjerojatno su najtraženiji modni komad u Hrvatskoj Baby Lasagna u majici na mačku Merch Baby Lasagne Merch Baby Lasagne +3 Merch Baby Lasagne - 1 Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju